Bajka usnulog bihaćkog parka se probudila… Počela je Jesen na Gelenderima!

  Bajka usnulog bihaćkog parka se probudila… Počela je Jesen na Gelenderima!

  Bihaćki Gelenderi su nekad bili mjesto okupljanja mladih, sretnih i nesretnih, muzičara, tekstopisaca i umjetnika, a događaj “Jesen na Gelenderima” i ove godine vratio je građane Bihaća u ovaj park, na njihovu opću radost.

  Foto: Udruženje ABC

  I ove godine bajka usnulog parka se budi, oživljava u posebnom izdanju uz šuškavi flert lišća prožet najljepšim jesenskim osmijesima…

  Na Gelenderima će vas ove godine dočekati posebno vizuelno izdanje, muzika u podnevnim satima, a kao i ranijih godina i ove godine manifestacija će biti fokusirana na najmlađe, pa će u parku biti upriličena čitanja bajki za djecu itd.

  Zbog ograničenja zbog loše epidemijske situacije, krošnje šarenog parka imaju mnogo priča i žele ih podijeliti s vama. Okupljanja su zabranjena, pa je večernji program zamijenjen velikim brojem jesenjih dekoracija koje ćete moći vidjeti na Gelenderima, a tu je i dnevni program koji će vas iznenaditi svakog dana.

  Ono što treba da napravite kako biste bili u toku sa svim događanjima jeste da zapratite Facebook i Instagram stranicu Jesen na Gelenderima i uživate u live videima svakog dana u različito vrijeme.

  Ako se kojim slučajem zateknete na Gelenderima za vrijeme nekog događaja, organizatori mole da poštujete sve propisane mjere kako bi svi uživali u ljepoti baš kao što i park uživa kad ste vi u njemu.