BBI banka i Mastercard nagradili 46 klijenata

  BBI banka i Mastercard nagradili 46 klijenata

  Dobitnici glavnih nagrada iz Žepča, Sarajeva, Banja Luke, Zenice i Goražda

  Bosna Bank International (BBI) i Mastercard® BiH upriličili su danas svečanu ceremoniju uručenja glavnih i mjesečnih nagrada za korisnike BBI Mastercard® kartica. Nagrade sretnim korisnicima, koji su dobili poklon bonove za godišnju kupovinu proizvoda i namirnica u bh. trgovačkim centrima, uručili su Adela Ićindić, marketing menadžer za tržište BiH u kompaniji Mastercard® i Emina Šišić, članica Uprave BBI banke.

  Dobitnik glavne nagrade – Poklon bona ”AMKO KOMERC” u vrijednosti  7.200 KM je Muhamed Hodžić iz Žepča.  Drugu nagradu u vrijednosti 4.800 KM – Poklon bon ”BINGO” dobio je Edisej Sjerotanović iz Zenice. Treću nagradu – Poklon bon ”BBI CENTAR” u vrijednosti 2.000 KM osvojio je Sahudin Džaferović iz Sarajeva. Sretni dobitnik – Poklon bona ”DOMOD” u vrijednosti od 1.000 KM je Velija Nezirević iz Sarajeva. Priliku da kupi nešto korisno u ”IMTECU” imat će sretni dobitnik poklon bona u vrijednosti od  1.000 KM – Violeta Vasić-Uzelac iz Banja Luke. Poklon bon ”TEHNOMAG” u vrijednosti 1.000 KM ide u ruke Envera Omerbašića iz Goražda.

  „Treću godinu zaredom BBI i Mastercard® BiH, zajedno sa partnerima banke organiziraju nagradnu igru za korisnike Mastercard® kartica.  U ovoj nagradnoj igri obradovali smo veliki broj komitenata i podijelili 46 nagrada.  Za 4 mjeseca trajanja nagradne igre broj ciljanih transakcija BBI korisnika Mastercard® kartica je porastao za 11% što potvrđuje da su ostvarene očekivane vrijednosti. Treba istaći da je na Mastercard®  bezgotovinskim transakcijama BBI u 2018. godini uspjela preći prag od 50% ukupnog broja transakcija, što je svrstava u red rijetkih banaka u Bosni i Hercegovini,  sa značajnim iskorakom u kvalitetu kartičnog biznisa. Banka će i ubuduće pratiti sve tehnološke trendove i inovacije u sferi novih bankarskih usluga, a sve u cilju zadovoljstva svojih klijenata“, izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.

  Nagradna igra “Poklon bon k’o bombon“ počela je 15. avgusta i završena je 15. decembra. Učestvovati su mogli svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM. Tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri izvukla je sretne dobitnike mjesečnih i glavnih nagrada.

  Amir Trokić, account manager za tržište BiH u kompaniji Mastercard® istakao je: “U užurbanom vremenu u kome živimo, praktičnost, sigurnost i brzina su vrijednosti koje svi cijenimo, naročito u segmentu plaćanja, te ne čudi da su platne kartice postale sastavni dio naše svakodnevice, a u prilog čemu govori i podatak naše MasterIndex BiH 2018. studije da svaki treći stanovnik naše zemlje plaća plastikom svakoga dana. Sada već tradicionalna nagradna igra koju organizujemo sa našim partnerom BBI bankom izvrsna je prilika da nagradimo lojalnost naših korisnika kartica, ali i da ohrabrimo nove korisnike da iskuse sigurno iskustvo bezgotovinskih plaćanja bilo kada i bilo gdje.“

  Osim glavnih nagrada, uručene su i mjesečne nagrade četvrtog kruga: Dobitnik prve nagrade – Poklon bona ”AMKO KOMERC” u vrijednost: 500 KM je Mersudin Memiš iz Donjeg Vakufa. Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM – Poklon bon ”BINGO” dobio je Adi Dervišević iz Sarajeva. Treću nagradu – Poklon bon ”BBI CENTAR” u vrijednosti 300 KM osvojili su Ćamil Imamović iz Jajca i Samed Zahirović iz Srebrenika.

  Sretni dobitnici – Poklon bonova ”DOMOD” u vrijednosti od po 300 KM su Almir Čelik i Aida Mulalić iz Sarajeva. Dobitnici poklon bonova u vrijednosti od po 300 KM u IMTEC-u su Amer Alić iz Gračanice i Izabela Karić iz Živinica. Poklon bonovi ”TEHNOMAG” u vrijednosti 300 KM idu u ruke Hamze Mehića iz Tuzle i Elmira Arnautovića iz Bihaća.