Beauty salon „Pink me up“

Beauty salon „Pink me up“

Uputite li se na adresu Kralja Tvrtka 25 u Sarajevu, naći ćete se u beauty salonu „Pink me up“, gdje će vas u ugodnom ambijentu dočekati ljubazno osoblje salona. U ovoj rozoj oazi možete uživati u mnoštvu tretmana i usluga, od glave do pete. U moderno uređenom prostoru mlado i educirano osoblje, potrudit će se da sa zadovoljstvom ponovo dođete u njihov salon.

Po pristupačnim cijenama možete uživati u širokoj lepezi usluga: frizerskim i kozmetičkim uslugama, profesionalnim masažama, profesionalnom šminkanju, a ono po čemu je salon prepoznatljiv je maderoterapija.

Maderoterapija je tehnika masaže s drvenim elementima, 100% prirodna, bez alergijskih reakcija na koži. Ova masaža uklanja celulit, smanjuje stres, te oslobađa mišiće i zglobove od bolova.

Svi tretmani su vrlo ugodni, efikasni i utječu ne samo na vanjski izgled, nego i na unutarnji osjećaj zadovoljstva. Posvetite vrijeme svom dobrom izgledu kako bi sa što više samopozdanja ulazile u izazove koje donosi današnji ubrzani tempo života.

„Pink me up“

Tvrtka 25, Sarajevo,

e-mail adrese: pinkmeup071@gmail.com

Telefon:
062/050/507

www.pinkmeup.ba