Besplatan turistički vodič za BiH

  Besplatan turistički vodič za BiH

  Besplatni turistički vodič za Bosnu i Hercegovinu ugledao je svjetlo dana i uskoro će se naći na adresama širom države. Distribuirat će se u ugostiteljske objekte, hotele, turističke zajednice, info centre, kao i na sva ostala mjesta koja su povezana za turizmom i horeca sektorom.

  ODMORI se u BiH – Tourist Info sadrži sve informacije i ponude za kvalitetan i popunjen boravak u BiH. Na jednom mjestu prezentirana je odlična turistička ponuda.

  ”Na stranicama koje su pred Vama uživat ćete u odličnoj turističkoj ponudi koju pruža prelijepa Bosna i Hercegovina. Na jednom mjestu prezentirali smo cjelovitu ponudu koja će Vas, sigurni smo oduševiti. Obuhvatili smo prelijepe krajolike, odličnu gastronomsku ponudu, kvalitetne smještaje i općenito ponudu zbog koje se isplati obići Bosnu i Hercegovinu. Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja. uživajte u prelijepoj turističkoj destinaciji, našoj i vašoj Bosni i Hercegovini”, poručili su izdavači.

  Cilj je dati svoj doprinos jačanju turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.

  ”Smatramo da ćemo na ovaj način pomoći horeca sektoru i turizmu, jer smo na jednom mjestu kompletirali ponudu koja je zaista bogata i ispunjena, dali smo sve potrebne informacije koje gosti treba da znaju, te smo predstavili ljepote koje zaista vrijedi posjetiti”, dodaju izdavači.

  Vodič možete preuzeti i online.


  Šta vidjeti u Bosni i Hercegovini