Beyond Business by Qatar Airways – Program namijenjen poslovnim putovanjima

  Beyond Business by Qatar Airways – Program namijenjen poslovnim putovanjima

  Qatar Airways je pokrenuo Beyond Business by Qatar Airways, novi program namijenjen poslovnim putovanjima u Evropi i Americi. Novi program uvodi novu valutu, Qrewards, i omogućava poslovnim putnicima da ostvare specijalne pogodnosti.

  S novim korporativnim programom, mala i srednja preduzeća mogu ostvariti povrat novca za svako realizovano putovanje kroz Qrewards, koje mogu fleksibilno iskoristiti za naredna putovanja prema Qatar Airways mreži s više od 160 destinacija širom svijeta. Nagrađivanjem kroz tri nivoa pogodnosti, poslovni subjekti mogu uživati u brzom ostvarivanju Qrewardsa i pogodnostima koje uključuju brzu traku za check-in kao i pristup biznis salonima za Gold članove kluba redovnih putnika (Privilege Club).

  Povodom lansiranja novog programa, generalni direktor Qatar Airways grupe, njegova ekselencija gospodin Akbar Al Baker je izjavio: “Kao prvi izbor poslovnih ljudi širom svijeta, prepoznajemo značaj u sistemu nagradnog programa za poslovne putnike. Ponosni smo na uvođenje programa Beyond Business by Qatar Airways, jer omogućava poslovnim subjektima da budu nagrađeni za njihovo poslovanje i da ostvaruju pogodnosti s liderima u avioindustriji.”

  Novi full-service portal za kompanije omogućava jednostavnu registraciju, a potom i rezervaciju letova, ostvarivanje pogodnosti putem Qrewardsa i pristup izvještavanju koje će pomoći njihovom planiranju budžeta putovanja. Sve informacije, uključujući i često postavljena pitanja (FAQ) vezano za Beyond Business by Qatar Airways, nalaze se na internet stranici –www.qatarairways.com/beyondbusiness.

  Qatar Airways trenutno leti s modernom flotom od preko 200 aviona preko svoje baze, internacionalnog aerodroma Hamad.

  Kao višenagrađivana aviokompanija, Qatar Airways je dobio priznanje za Najbolju biznis klasu na svijetu u 2018. godini na svjetskoj dodjeli nagrada u avioindustriji, pri organizaciji internacionalne organizacije za aviosaobraćaj – Skytrax. Takođe, kompanija je dobila priznanje i za Najbolje sjedište u biznis klasi i Najbolja aviokompanija Bliskog istoka.

  Širokoj svjetskoj mreži destinacija Qatar Airways nedavno se pridružio i Mombasu u Keniji, kao i Da Nang u Vijetnamu. Aviokompanija planira da u toku 2019. godine svojoj mreži pridruži i veliki broj novih i zanimljivih destinacija uključujući Valetu (Malta), Isfahan (Iran) ali i mnoge druge.

  Najbolja biznis klasa na svijetu

  Najbolja sjedišta u biznis klasi

  Najbolja aviokompanija Bliskog istoka