BiH prva među Top 15 destinacija za posjetu u 2015. godini

  BiH prva među Top 15 destinacija za posjetu u 2015. godini

  Portal World Of Wanderlust uvrstio je BiH među 15 Top destinacija za putovanje u 2015. godini. Navedeni su brojni razlozi zbog čega treba doći i posjetiti našu zemlju, a najviše su istaknute prirodne čari i ljepote koje BiH ima.

  “Portal WOW je ranije ove godine naveo 10 razloga zbog kojih trebate posjetiti BiH i ta priča je postala je izuzetno viralna. Zašto? Dovoljno je da pogledate fotografiju koja govori hiljadu riječi. BiH je posebna i jedna od najslikovitijih zemalja”, napisao je WOW.

  U razlozima koje su naveli ranije BiH treba posjetiti zbog nevjerovatne ljepote i epskih krajolika, gostoprimstva, raznolikih aktivnosti, niskih cijena, kvaliteta hrane, veliki broj mjesta za istraživanje, različitost, brojne turističke atrakcije kao i to da će svaka posjeta turista pomoći našoj zemlji.

  Na četvrtom mjestu nalazi se nama susjedna zemlja Srbija, a portal WOW ističe kako je Beograd grad koji se obavezno mora posjetiti.

  BiH je na prvom mjestu među Top 15 zemalja i “rame uz rame” sa Irskom, Čileom, Australijom, Omanom, Filipinima, Novim Zelandom, Nikaragvom, Marokom, Južnoafričkom Republikom, Turskom, Madagaskarom i Kubom.

   

  Izvor: Klix.ba