Hotelska Grupa Budvanska Rivijera

Hotelska Grupa Budvanska Rivijera

Hotelska Grupa Budvanska Rivijera A.D. danas upravlja i aktivno posluje sa 4 hotela i preko 3.800 kreveta i to: hotel Palas (4*) Petrovac, Turističko naselje Slovenska plaža (3+*) Budva, hotel Aleksandar (3*) Budva i hotel Castellastva (2*) Petrovac.

Pored navedenih, HG Budvanska Rivijera je vlasnik hotela Sveti Stefan, Miločer i Mogren, koji se nalaze pod dugogodišnjim zakupom. Početkom 2012. godine HG je kupila hotel Piva u Plužinama, čime je otvoren i novi pravac poslovanja. Hotelska Grupa Budvanska rivijera dobitnik brojnih međunarodnih i domaćih priznanja.

HOTEL PALAS

Smješten na obali mora, udaljen samo 18 kilometara od Budve i 10 km od Svetog Stefana, sinonim je za kvalitet i ugodan odmor.

Neposredno uz sami hotel prostire se pješčana plaža duga 600 metara. Hotel posjeduje dio plaže namijenjen svojim gostima. Pored gradske plaže u blizini (cca 500 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m.

Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od početka aprila do kraja oktobra.

palas-welnes

Moderno osmišljen hotel prostire se na 5 spratova, ima tri lifta. U svom sastavu ima 171 smještajnu jedinicu: 151 sobu, 8 porodičnih soba, 4 apartmana. Klimatizovane sobe i apartmani uključuju balkon i kablovsku televiziju.

Wellness centar, na prostoru od 300 m², nudi široki spektar različitih tretmana. Centar raspolaže sa finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom, whirpool-om i tuševima doživljaja. Za goste koje vole aktivan odmor na raspolaganju je gym sala (80 m²) sa najsavremenijiom opremom, svlačionicom i tuševima. Ljubiteljima sportske rekreacije na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strijelom, te poligon za boćanje. U okviru wellness centra nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom. Na bazenu gosti hotela mogu koristiti plažni mobilijar i osvježenje u okviru Polo bara. Najmlađima je namijenjen zatvoreni dječji bazen. Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dječiju igraonicu i igralište u okviru hotela.

Na terasi hotela se tokom ljeta održavaju različite priredbe: folklorne večeri, večeri etno-mediteranske muzike i dječije predstave. Svim događajima hotelski gosti imaju besplatan pristup.

S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore, kongresni turizam, organizaciju vjenčanja, koktel zabava i ostalih manifestacija..

Tel: (+382 33) 421 100

Fax: (+382 33) 421 300

hotelpalas@t-com.me

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA

Turističko naselje koje svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže (1600 metara dužine), široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke. Nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje od Starog grada. Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od maja do kraja oktobra.

 

Turistički grad nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dvije kategorije 4 i 3+ * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno ljetovanje.

Dobro označene i povezane smještajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih cjelina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom:, kupatilo sa tušem, fen, frižider,sef, kablovska TV, klima uređaj, dječji krevetac po potrebi.

Na jednom mjestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smještaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni – Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom.

Na samo dvadeset metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plažaSlovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cijene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena , adaptirana u 2012. godini, Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cijenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posjetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i cjelodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za djecu. Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 djeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima.

Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates, zumba. Za najmlađe organizovana je škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije.

Tel: (+382 33) 451 654

Fax: (+382 33) 451 267

 

HOTEL ALEKSANDAR

Nalazi se u sklopu turističkog naselja Slovenska plaža, neposredno uz obalu mora.

U neposrednoj blizini Turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja nalazi se hotel Aleksandar.

Idealan je za mirne porodične odmore i kongrese i konferencije manjeg obima. Aleksandar je kutak za sve one kojima je imperativ kvalitetan godišnji odmor, uz komforan smještaj, idealne uslove za rekreaciju i dobar program animacije.

Aleksandar raspolaže sa 158 smještajnih jedinica. Hotel je sezonskog karaktera. Otvoren je od aprila do kraja oktobra.

Najmlađim gostima je na raspolaganju savremeno opremljena dječija igraonica. Na prostoru od 150 m2 djeca će se zabaviti u dječijem lavirintu i baby kutku za najmlađe uz stalni nadzor ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan.

Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd.. Muzičke večeri sa živom muzikom organizuju se na korzu ispred pansionskog restorana.

Tel: (+382 33) 451 658

Fax: (+382 33) 455 711

sales.aleksandar@t-com.me

 

CENTRALNA PRODAJA

Tel: (+382 33) 402 456, 402 457

Fax: (+382 33) 402 459

brsales@t-com.me

Facebook page