Caribou coffee – omiljena kafa od sada i na Ilidži

Caribou coffee – omiljena kafa od sada i na Ilidži

Poznati američki brend Caribou coffee, za kratko vrijeme je postao poznat i u Sarajevu po svojim raznovrsnim okusima napitaka sa kafom.

Foto: PR

Druga poslovnica se nalazi na Ilidži u ulici Dr. Mustafe Pintola bb . Prema riječima menadžera operacija, vrijednost investicije je oko 300.000KM, a u ovoj godini planiraju razvoj brenda i izvan Sarajeva. Otvorenjem ove poslovnice zaposleno je i 10 novih radnika.

„Planiramo otvorenje još jedne poslovnice do kraja godine. Isto tako dugoročni plan je širenje po cijeloj BiH pa i šire”, Adi Puran, operation manager.

Foto: PR

Podsjećamo da je Caribou coffee američki brend sa preko 20 godina iskustva. Jedini u BiH koji imaju certifikate jedan posto World top beans i Rainforest Alliance certifikat, kao i druga priznanja. U Caribou coffee možete uživati u low fat i sugar free napicima. Neki od njihovih prepoznatljivih napitaka su Salted caramel buddino, Turtle mocha, Berry white mocha, hladna blendirana pića te mnogi drugi. Prva poslovnica otvorena je 8. augusta 2020. u ulici Fra Filipa Lastrića 2. Radno vrijeme Caribou coffee je svaki dan od 7 do 22 sata.

Foto: PR

Zato što jedan članak nije dovoljan…

CARIBOU COFFEE – UŽITAK ISPIJANJA KAFE U SARAJEVU