CineStar Tuzla

  CineStar Tuzla

  CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji koji ukupno broje 115 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kino operaterom u regiji. Osim toga, među najbolje svjetske kino operatere svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsavremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.

  cinestar-tuzla_otvorenje-2

  CineStar Tuzla raspolaže s pet dvorana (ukupno 782 sjedala), a jedna od njih je i eXtreme dvorana – ekskluzivni CineStar standard kino dvorane s najsavremenijom tehnologijom. Njena glavna karakteristika je kristalno čista slika i filmsko platno premazano slojem srebra, veliko čak 100m2 na kojem se filmovi oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i najpoznatijeg Barcoprojektora koji je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najsvjetliji kino projektor na svijetu. eXtreme dvorana također je poznata i po nevjerojatno čistom zvuku koji donosi najmoderniji JBL zvučni sistem te RealD 3D tehnologiji s najmodernijim polarizovanim 3D naočalama.

  cine-star-extreme-dvorana

  eXtreme dvorana je ekskluzivan CineStar standard za ljubitelje uzbuđenja i posebnog filmskog doživljaja. Riječ je o dosad tehnički najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kino dvoranama, koje omogućuju gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjetilima budu dio istoga. CineStar Tuzla će osim četiri regularne dvorane, imati i jednu eXtreme dvoranu.

  TEHNOLOGIJA

  Čisti adrenalin – CineStar eXtreme

  Veće platno, jači zvuk, jači doživljaj!

  eXtreme dvorane odlikuju se sljedećim karakteristikama:

  • Gigantska „wall to wall“ filmska platna veličine 100m2 sa slojem srebra specijalno su dizajnirana kako bi se povećala količina svjetla koje se reflektira u publiku.

  • Nevjerojatno čist zvuk donose najmoderniji JBL zvučni sistem na svijetu.

  • Kristalno čista slika zahvaljujući najmodernijem Barco projektoru koji omogućava najsvjetliju sliku na svijetu uz 2K rezoluciju.

  • RealD 3D uz najmodernije polarizovane 3D naočale.

  • Najveća dvorana u kinu.

  CineStar nudi brojne druge prepoznatljive usluge, poput usluge Moja CineSrijeda, kada su ulaznice za kino najpovoljnije, te usluga Matineja, Obiteljski paket i proslava rođendana. Tu su i najudobnija sjedala od kojih su posebno atraktivna ljubavna, love box i VIP sjedala  a posjetitelje očekuje i besplatan parking.

  Panorama 360 CineStar Tuzla

  CineStar Tuzla

  Bingo City Centar

  Mitra Trifunovića Uče 2

  Tuzla 75000