Da li ste probali LUFTHANSA AIRail?

  Da li ste probali LUFTHANSA AIRail?

  Savršena kombinacija voza i aviona! Od sam možete da putujete udobno do centra Kelna, Dizeldorfa, Karlsruea, Kasela ili Štutgarta sa ICE (Inter – City Express) preko aerodroma u Frankfurtu ili u suprotnom smjeru, i uživajte u prednostima Lufthansa AIRail usluge. Savršena vremenska koordinacija između vozova i Lufthanzinih letova omogućava da razmak za transfer između voza i aviona bude minimalan.

  Kako funkcioniše  LUFTHANSA AIRail?

  Kada započnete svoje putovanje sa uslugom AIRail, Vi ćete se čekirati unaprijed i za avion i za voz. Jedino što treba da uradite je da preuzmete prtljag na aerodromu i da nastavite putovanje vozom. Dakle, po dolasku vozom na Frankfurtski aerodrom samo ćete predati prtljag na AIRail terminal i ići ćete direktno na izlaz za Vaš avion.

  U obrnutoj situaciji, odnosno kada putujete u suprotnom pravcu, kada sletite na Frankfurtski aerodrom, idete direktno do AIRail Terminala preuzimate prtljag na posebno određenom mjestu za Vas i prolazite carinu. Tada idete na Vaš voz do krajnjeg odredišta.

  Jednostavno, zar ne?

  Asistencija za ukrcavanje i prelazak sa jednog na drugo previozno sredstvo u Frankfurtu je omogućena za sve putnike kojima je ona neophodna, tako da možete da putujete bez brige.

  Više informacija, kao i vozni red, možete pronaći na sljedećoj stranici –www.lufthansa.com/de/en/AIRail-just-like-flying

   

  Bookiraj.com/Furaj.ba