Das WeltAuto – na tržište automobila BiH stigao je novi brend

  Das WeltAuto – na tržište automobila BiH stigao je novi brend

  Ukoliko želite kupiti provjereno rabljeno vozilo, ili zamijeniti vaše staro vozilo za novije, sigurno i pouzdano vozilo, onda ste zasigurno na pravom mjestu.

  Das WeltAuto je internacionalni brend koji u Evropi postoji od 1996. godine, te kao dio VW grupacije sprovodi detaljne standarde pri provjeri svakog automobila prije nego se nađe u prodaji.

  “Na svakom vozilu se vrši pregled kroz detaljnu analizu 257 kontrolnih tačaka na vozilu. Nedostaci se otklanjaju i automobil se pored eventualne popravke dovodi u perfektno mehaničko i vizuelno stanje. Na vozila dajemo garanciju od 12 mjeseci, ili 15.000 pređenih kilometara, a pored toga i mobilnu garanciju u saradnji s BIHAMK-om, tako da su naši kupci sigurni i pokriveni asistencijom 24 sata, kako u BiH, tako i širom Evrope”, kaže Haris Muratović, brend menadžer.

  Lansiran u prvoj polovini 2017., Das WeltAuto je već pronašao svoje mjesto u većim gradovima BiH.

  “Pružanjem raznovrsnih i kvalitetnih usluga cilj je postići zadovoljstvo krajnjeg korisnika i postaviti nove standarde u toj oblasti. Naše aktivnosti želimo realizovati u saradnji s prodajno-servisnom mrežom trgovaca u BiH, zastupnika brendova iz Volkswagen grupacije.”

  Ovlašteni partneri brenda Das WeltAuto su Porsche Sarajevo, Nipex – Tuzla, Autorad – Brčko, Apolo – Mostar, a uskoro će to biti i Autokomerc iz Banje Luke.

  Više informacija na www.dasweltauto.ba.