DasWeltAuto – razvoj brenda na BH tržištu

  DasWeltAuto – razvoj brenda na BH tržištu

  Kompanija Porsche BH d.o.o., lider na tržištu prodaje i servisiranja novih automobila, od aprila 2017.godine na tržište  Bosne i Hercegovine lansirala je novi brend pod imenom Das WeltAuto, koji se bavi prodajom rabljenih vozila.

  Mreža ovlaštenih trgovaca Das WeltAuto relativno brzo se proširila na veće gradove širom Bosne i Hercegovine, počev od Sarajeva sa dva ovlaštena trgovca, AC Quattro i Porsche Sarajevo, te Apolo – Mostar, Autorad –  Brčko , Autokomerc VS – Banja Luka i  Nipex – Tuzla.

   

  Globalni uspjeh brenda DasWeltAuto zasnovan je na sigurnosti, povjerenju, pouzdanosti i transparentnosti. Vozila koja su u ponudi DasWeltAuto, detaljno su provjerena i tehnički potpuno ispravna, te raspolažu garancijom, tako da kupci mogu biti sigurni u pouzdanost svojih vozila.

   

  Kupci u Bosni i Hercegovini su također prepoznali kvalitet ponude DasWeltAuto, a u prilog tome govori broj od preko 1.000 prodatih vozila  u periodu od aprila 2017. do kraja mjeseca oktobra 2018. godine.

  Nastavlja se širenje mreže u narednom periodu, te se očekuje da će u naredne tri godine biti više od dvadeset ovlaštenih trgovaca u Bosni i Hercegovini.

   

  Za naše kupce smo pored produžene garancije i mobilne asistencije obezbijedili povoljne uslove finansiranja sa nominalnom kamatnom stopom od 3,99% u saradnji sa Porsche Leasingom. Također na odabrane modele do kraja 2018. godine nudimo i popuste do 10.000 KM.

  Dodatne informacije i ponudu vozila potražite na našoj web stranici www.dasweltauto.ba .