Dočekajte Novu 2020. godinu u Herceg Novom

Dočekajte Novu 2020. godinu u Herceg Novom

Kao i prethodnih godina, u Herceg Novom, gradu s blagom mediteranskom zimom, novogodišnji praznici su u znaku velikih koncerata i spektakularnih događaja. Uz tradicionalno prepoznatljivo gostoprimstvo i bogatu gastro ponudu, Herceg Novi pruža lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse, pa zašto da baš ovaj grad ne bi bio vaš izbor za doček Nove 2020.?

Novljani, kao i njihovi gosti će Novu 2020. godinu dočekati uz nastupe popularnih regionalnih zvijezda. Organizovani doček na otvorenom bit će upriličen na platou ispred hotela Igalo. U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program s bogatim pratećim sadržajima.

Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima, pa će doček Nove godine obilježiti  nastupi Aleksandre Prijović 30.12.2019., Nevernih beba 31.12.2019., te Harisa Džinovića 01.01.2020. godine.

Tokom novogodišnjih praznika TO je u saradnji s turističkom privredom grada planirala ponudu Promo Nova godina kada je smještaj u pitanju.  Za sve one koji u tom periodu bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom, u trajanju od 5 noćenja i više, TO će subvencionirati  dva poklon izleta.

USLOVI ZA DOBIJANJE GRATIS IZLETA:

  • KOTOR – BUDVA – TIVAT
  • DUBROVNIK

Potrebno je rezervisati minimum 5 noćenja u periodu Nove godine na teritoriji Herceg Novog (hoteli i privatni smještaj).

Poslati WhatsApp / Viber poruku na broj +382 67 099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom.

Ili pošaljite e-mail s naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu info@hercegnovi.travel u kome navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i smještaju kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom.

Nakon poslate poruke ili e-maila, kontaktirat ćemo vas i informisati o detaljima izleta.