Domaći brend LAVA+: Novo iskustvo drijemanja kućnih ljubimaca

  Domaći brend LAVA+: Novo iskustvo drijemanja kućnih ljubimaca

  LAVA+ je novi domaći brend koji stoji iza linije udobnih i dugotrajnih stilskih proizvoda za pse.

  Inspirisani su ličnim izazovom stalnog kompenziranja modernog izgleda proizvoda za pse zarad njihove udobnosti i funkcionalnosti, te su odobreni od Lave, psa koji je ujedno i bio inspiracija za pokretanje ovog brenda. Tim LAVA+ se trenutno sastoji od osnivača Senada Alibegovića, Nedima Šute i Lave, prve bh. Shibe Inu.

  Pažljivo odabrani asortiman LAVA+ uključuje stilske krevete za pse, udobne deke, jedinstvene jastuke, šarene ovratnike i razigrane igračke, a inicijalnu kolekciju čine minimalistički kreveti za pse, ali i ostale kućne njuške. Prvi domaći proizvodi ove vrste proizvedeni su od visokokvalitetnih i ukrasnih materijala, s punjenjima za olakšavanja pritiska, te od hipoalergenskih materijala koji se prilagođavaju obliku tijela. Dizajnirani tako da pružaju savršeno spavanje i iskustvo drijemanja za pse, u isto vrijeme su otporni da izdrže svakodnevnu upotrebu i redovno pranje. LAVA+ kreveti za pse bit će najvažniji i najpraktičniji segment modernog domaćinstva.

  U prodaji je trenutno Unfussy LAVA+ kolekcija, dok tim vrijedno radi i na razvijanju nove kolekcije, deka i igračaka za male i velike njuške.

  Kontakt adresa:

  lavatheshibainu@gmail.com