Ekskurzije u Egipat već od 759 KM – 7 All Inclusive

Svako putovanje pamtimo, svako putovanje ostavi traga na nama ali putovanje koje svako posebno pamti i nosi u srcu su ekskurzije. Završetak još jednog životnog poglavlja, druženje s prijateljima i otkrivanje nove destinacije iziskuje posebno planiranje kako bi ekskurzija imala pravi smisao.

Ekskurzija u Egipat je svakako izbor kojem će rijetko ko moći odoljeti. Pored odmaranja na dugim plažama velikih hotelskih lanaca obavezan je i obilazak muzeja koji će vam otkriti bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta Crvenog mora, a šetnjom prepunim bazarima i džamijama u gradskom centru na najbolji se način može doživjeti egipatski način života dok brojne diskoteke svakodnevno pozivaju na duge i nezaboravne provode. Čari mnogobrojnih prodavnica posebno će oduševiti žensku populaciju.

24. maj je termin za putovanje na ekskurziju u Hurghadu direktnim letom iz Sarajeva za sve nastavnike, srednjoškolce i studente po nevjerovatnoj cijeni već od 759 KM, 7 ALL INCLUSIVE u hotelima 4*. 

Relax Tours je prva privatna turistička agencija sa preko 30 godina iskustva u organizaciji putovanja u Egipat. Pozovite i zakažite termin sastanka.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content