Festival svjetla Zagreb 2023

Festival svjetla Zagreb održava se tokom proljeća kada grad postaje pravo mjesto čarolije, gdje svaka ulica i trg otkriva novu priču.  Svjetlosne instalacije i animacije pretvaraju festivalske lokacije u čarobne prostore gdje se posjetitelji mogu izgubiti u ljepoti svjetlosnih igara.

Foto: Festival svjetla Zagreb

Od 15. do 19. marta zagrebačke ulice, parkovi, trgovi, šetališta, muzeji i građevine transformirat će se u slikarsko platno i razigranu scenografiju za brojne svjetlosne instalacije, projekcije, animacije i druge oblike inovativne umjetnosti. 

Festival svjetla u Zagrebu nije samo vizuelni spektakl sa svjetlosnim instalacijama, impresivnim mapiranjem, animacijama i raznobojnim objektima. Također je i događaj prepun dobrih emocija, pozitivne energije i dočeka proljeća kojem se toliko radujemo. 

Park Zrinjevac, Mažuranićev trg, Hrvatsko narodno kazalište, Trg kralja Tomislava samo su neke od lokacija na kojima će se održavati festival, a svaka od njih će posjetiteljima otkriti novu dimenziju gradskog prostora. Svjetlosne instalacije i animacije pretvaraju ove lokacije u čarobne prostore gdje se posjetitelji mogu izgubiti u ljepoti svjetlosnih igara.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi