Garden of Dreams Festival predstavlja: Silver & Smoke Talents Floor

  Garden of Dreams Festival predstavlja: Silver & Smoke Talents Floor

  Od 21. do 23. juna u Sarajevu će se održati festival elektronske muzike Garden of Dreams, a prvo izdanje festivala idealna je prilika za mlade i neafirmisane DJ-eve da zasviraju u kultnom sarajevskom klubu Silver & Smoke!

  Garden of Dreams Festival, u saradnji sa sarajevskim klubom Silver & Smoke, pokreće konkurs za mlade i neafirmisane DJ-eve pod nazivom GoD presents Silver & Smoke talents floor! Konkurs je otvoren do 31. maja 2019. godine, a najbolji od njih dobit će priliku da nastupe na novoj pozornici Festivala u ovom kultnom sarajevskom klubu, te sarađuju s istaknutim bh. DJ-evima i producentima Ahmedom Talovićem A Skitzo i Feđom Knajdl.

  Spremite svoje setove do 60 minuta, postavite ih na SoundCloud ili MixCloud pod nazivom: Tvoje ime @ GoD presents Silver&Smoke talents floor, te pošaljite uz linkove za naloge na društvenim mrežama, prateću biografiju i fotografiju na e-mail adresu: konkurs@gardenofdreams.ba. Više informacija dostupno je na www.gardenofdreams.ba.

  Rasprodato 60% ulaznica za prvo izdanje Festivala

  Trenutno su u prodaji paketi ulaznica po cijeni od 69 KM i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cijeni od 35 KM, koje nestaju munjevitom brzinom!

  Neobične lokacije – plato ispod repetitora na Humu, bašta Historijskog muzeja i Dom mladih, te lineup koji je okupio neka od najpoznatijih imena elektronske muzike, poput: Alicana, Lehara, Musumecija, Olderica, OXIA-e, Pionala, Ruede Hagelsteina, Qubice, Yotam Avnija, After Affaira i brojnih drugih obećavaju fantastičan provod.

  Još uvijek nije kasno da i ti postaneš dijelom ovog uzbudljivog događaja. Festival traje od 21. do 23. juna, a ulaznice te čekaju na KupiKartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima, te u Articoolisan shopu u Sarajevu.

  Započni svoju ljetnu avanturu u sarajevskoj Bašti snova!