Grand Hotel Neum

Neum je smješten u južnom dijelu Hercegovine i jedini je bosanskohercegovački grad koji izlazi na more. Iz godine u godinu ovaj grad na obali je postao jedna od glavnih turističkih atrakcija i destinacija.

Hotel Grand Neum udaljen je kilometar od centra Neuma, a 220 m od mora,  predstavlja najveći hotel neumske rivijere. U novom ruhu, a sa istom dugogodišnjom tradicijom pruža kvalitetnu i bogatu ugostiteljsku ponudu. Tokom cijele godine svojim gostima nudi i omogućava ugodan odmor i boravak.

380 luksuzno opremljenih soba četiri restorana, dva caffe bara, vanjski i unutrašnji bazen sa morskom vodom, dječiji bazen, wellness i spa centar, kongresne dvorane i kiosk su samo neki od bogatih sadržaja urađenih po najvišim standardima koje vam nudi Grand Hotel Neum.

U raznovrsnoj i bogatoj ponudi svježih mediteranskih namirnica, svježe ribe i morskih plodova, te najkvalitetnijem mesu s hercegovačkog krša temelji se gastronomska ponuda.

Prema potrebama gostiju ovog hotela, za njihov potpun ugođaj i opuštanje, još jedna od usluga ovog prestižnog hotela jeste čuvanje, te animacija djece. Plaža je šljunkovita od prirodnog šljunka sa dovoljno plićaka za djecu i neplivače.

U sklopu hotela se organizuju izleti autobusom: Neum – Dubrovnik (65 km), Neum – Ston, Orebić, Korčula (90 km), Neum – Međugorje (63 km), Neum – Mostar (72 km), vodopad Kravice, Delta Neretve, safari i fish picnic i krstarenje brodom po neumskom i malostonskom zaljevu.

Kompletna turističko-ugostiteljska ponuda pruža bogat i zabavan sadržaj, te čini odmor užitkom za sve uzraste.

KONTAKT INFORMACIJE

Adresa:
Zagrebačka br.2, 88390 Neum, BiH

Telefoni:
+ 387 (0)36 880 222 – recepcija
+ 387 (0)36 880 077 – fax

E-mail: prodaja@hotel-neum.com

WEB: www.hotel-neum.com

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content