Hotel Grbalj vam poklanja vikend u Budvi

  Hotel Grbalj vam poklanja vikend u Budvi

  Kada bismo pitali Madonnu ili Mick Jaggera koji je glavni grad Crne Gore, ne bismo se začudili ako bi oni odgovorili – Budva. I zaista, Budva jeste najpoznatiji gradić ovog dijela jadranske obale i crnogorski „glavni grad“ na moru.

  Portal Furaj.ba i hotel Grbalj iz Budve su pripremili za vas poklon „Vikend za 2 osobe“ u Budvi koja je i stjecište svjetskog džet seta, poznatih imena šou biznisa i sjedište održavanja trke Formule 1, na moru. U Budvu smo prije par godina išli na koncert Rolling Stonesa, Madonne i Lenny Kravitza, posjećivali najpoznatiji ljetnji festival Budve – Grad Teatar, diskoteke „Trokadero“ ili možda – „Top Hill“, 2012 godine zvanično proglašenu najboljom diskotekom svijeta, a mogli smo gledati i modnu reviju Roberta Cavalli-ja…

  Da biste učestvovali i možda baš vi osvojili vikend u Budvi, sve što treba da uradite je da, ako već niste, lajkate našu službenu Facebook stranicu i da fotografiju sa naše Facebook stranice, podijelite na svom zidu OVDJE

  Metodom slučajnog odabira, osoblje hotela Grbalj će odabrati sretnog dobitnika koji će dobiti vikend, odnosno 2 noćenja za 2 osobe sa doručkom.

  Učestvovati mogu svi, bez obzira na mjesto boravka, dakle i osobe koje žive van Bosne i Hercegovine. Nagrada se može korisiti u maju 2015. i od oktobra do kraja decembra 2015.

  U slučaju da dobitnik nije u mogućnosti da putuje u Budvu, vikend može pokloniti nekoj dragoj osobi. Bitno je samo da nam javi kome poklanja nagradu.
  Sigurni smo da sretne dobitnike očekuje nezaboravan provod u Budvi a mi očekujemo da s nama podijelite svoje utiske.
  Izvlačenje nagrade će se održati 5.05.2015. godine. Datum realizacije nagrade mora biti u navedenom periodu i u dogovoru sa osobljem hotela.

  Zato što jedan članak nije dovoljan…. 

  BUDVA – OTMJENA I LUKSUZNA, A OPET DOSTUPNA