Hotel Merona – Oaza mira

Hotel Merona – Oaza mira

U idealnom spoju topline drveta, čvstoće kamena i snazi vode, pronaći ćete izgubljenu energiju, opustiti duh i tijelo u ugodnom ambijentu hotela Merona. Ambijent odiše tradicionalnim stilom, protkan notom modernizma i kao takav je poseban i drugačiji. U raznovrsnoj ponudi oaze mira, čak i najviši zahtjevi su ispunjeni.

Hotel Merona nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen pet minuta od Međunarodnog Aerodroma Sarajevo i deset minuta od centra grada. Na trećem spratu jedne od poslovnih zgrada, na zapadnom ulazu u Sarajevo, u ulici Džemala Bijedića 216, nalazi se mali svijet u kome je vrijeme naizgled stalo.

Hotel Merona sadrži 11 savremeno uređenih i prostranih soba, od čega je 10 soba i 1 apartman. Šest soba, pored francuskog ležaja, sadrže po jedan dodatni ležaj, dok su ostale 4 sobe s francuskim ležajem. Sobe su moderno dizajnirane i bogato opremljene, a sadrže sljedeće: klimu, mini-bar, LCD sat/tv, fen, telefon, tuš kabinu, toalet, bežični internet, dok apartman sadrži i jacuzzi. Smještaj u Hotelu Merona obećava opušteni boravak bilo da ste ovdje poslom ili u posjeti.

Uz netipični ambijent restorana hotela Merona, provedite ugodno vrijeme uz gurmanske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, te vrhunska vina. Dobrom kvalitetom i ponudom hrane, te ljubaznošću osoblja, osigurana je savršena organizacija raznih vrsta evenata u profesionalnom okruženju, a u zavisnosti od vrste eventa, pruža usluge i catteringa.

Harmoniju duha i tijela doživjet ćete u Spa centru Merona, mjestu gdje ćete se potpuno relaksirati, uz pratnju prijatne atmosfere i vrhunske usluge. Sa sigurnošću možemo reći da vam je potreban jedan razlog da posjetite Spa centar Merona, a ljubazno osoblje i odlične usluge će vam dati sto da se vratite.

SPECIJALNA PONUDA

Da biste se uvjerili u kvalitetu usluga koje nudi Spa centar u sklopu hotel Merona, tu je specijalna ponuda u vrijednosti od 100,00 KM, koja uključuje sljedeće :

  • Korištenje saune
  • Korištenje Turskog kupatila
  • Parcijalnu masažu
  • Masažu lica
  • Masažu vrata
  • Masažu vlasišta
  • Masažu dekoltea

Navedene stavke važe za dvije osobe, i u tom slučaju masaža traje po 30 minuta, a u slučaju da masažu koristi jedna osoba, ona u tada traje 60 minuta.