Hotel “Palas” u Petrovcu nominovan za prestižnu nagradu

  Hotel “Palas” u Petrovcu nominovan za prestižnu nagradu

  Hotel “Palas” u Petrovcu koji se nalazi u sastavu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” nominovan je od strane svjetske globalne organizacije World Luxury Hotel Awards za jednu od prestižnih nagrada u hotelskoj industriji za hotel sa visoko kvalitetnim sadržajem i pružanjem visoko kvalitetnih usluga svojim gostima.

  Nominacijom u kategoriji za luksuzni priobalni hotel, kao i posebnom nominacijom za hotel na luksuznoj destinaciji za vjenčanja, ”Palas” se uvrstio u mnogobrojne hotele koji će imati pravo na izbor za ”World Luxury Hotel Awards” u preko 50 različitih kategorija, a u kojoj učestvuju hoteli sa preko 800 destinacija.

  “Hotel ”Palas” je od strane učesnika koji su nominovali hotel za ovogodišnju nagradu prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na samoj obali Jadranskog mora sa najljepšim pogledom na pučinu i očaravajučim zalaskom sunca. Hotel kojeg krasi mediteranski stil sa svojom 171 smještajnom jedinicom, ekskluzivnim restoranom, francuskom terasom i savremenim spa i welness centrom predstavlja biser jadranske obale i kao takav uvršten je u nominaciju za luksuznu destinaciju za vjenčanja.

  Glasnje za dobitnika nagrade trajaće od 1. jula do 5. avgusta, a dobitnici će biti proglašeni na svečanoj gala ceremoniji 29. oktobra u Dohi – Katar na 10 godišnjicu od osnivanja i utemeljenja ”World Luxury Hotel Awards” ove globalne organizacije.

  Ako svojim glasom želite podržati ovu nominaciju i pomoći da ovaj izvanredni hotel dobije jovo priznanje  potrebno je da preko sajta hgbudvanskarivijera  i klikom na žuto dugme koje se nalazi na desnoj strani homepage stranice  uđete na sajt i stranicu luxuryhotelaward.com. Automatski ćete se naći na prezentaciji hotela ”Palas”. Da biste glasali, potrebno je odabrati jednu od kategorija u kojoj je nominovan (Luksuzni priobalni hotel, Luksuzna destinacija za vjenčanja, Luksuzni hotel u kategoriji vrtova)  i potom se ulogovati  registracijom koja se nalazi u nastavku.