HT ERONET sponzor digitalne konferencije Connecto 2020.

  HT ERONET sponzor digitalne konferencije Connecto 2020.

  U saradnji s organizatorom konferencije INTERA – tehnološkim parkom iz Mostara, HT ERONET se predstavio kao sponzor Business To Business konferencije – Connecto 2020.

  Foto: PR

  Konferencija će se održati od 28. do 30.7.2020. godine i to u cjelosti online, odnosno digitalno, a za 360 registriranih sudionika, planirani su brojni videosastanci i paneli, koji imaju za cilj okupiti i povezati domaće poduzetnike i poduzetnike iz bh. dijaspore, kao i ambasada i međunarodna poduzeća i organizacije u Bosni i Hercegovini.

  Ispred HT ERONET-a, sudionike je pozdravio član Uprave i izvršni direktor za marketing, prodaju i korisničku podršku Tomislav Ruk, a isto su učinili i Karina Rau, voditeljica GIZ projekta i ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson.

  „HT ERONET je kao društveno odgovorna kompanija prihvatila poziv Intere za sudjelovanjem i sponzorstvom, posebice imajući u vidu da je riječ o jedinstvenom događaju koji unatoč izazovima ograničenja i fizičkog nastupa prouzročenih pandemijom Covida 19 u regiji i cijelom svijetu, uspijeva povezivati domaće i inozemne poduzetnike. Upravo su tehnološka rješenja omogućila aktivno sudjelovanje na konferenciji i ne sumnjamo kako će konferencija generirati i producirati set novih ideja i poslovnih povezivanja, te na taj način osigurati daljnji prosperitet Bosni i Hercegovini i sveukupnoj zajednici“, poručio je Ruk.