Hyundai prezentirao novitete – „U svakoj klasi novi model nas krasi“

  Hyundai prezentirao novitete – „U svakoj klasi novi model nas krasi“

  Pod sloganom  „U svakoj klasi, NOVI model nas krasi“, Hyundai u Bosni i Hercegovini, u subotu 13. oktobra na platou ispred SCC-a u Sarajevu, prezentirao je široj javnosti svoje nove modele u gami i to u svim klasama.

  Na jednom mjestu prikazani su istinski noviteti, počev od najmanjeg modela “i20“ pa sve do novog „Santa Fea“. Hyundai je s ponosom prikazao ono s čime se niti jedan proizvođač automobila, trenutno, ne može pohvaliti.  

  „Dolaskom novog Santa Fea, Hyundai u BiH u svakom segmentu ima novo vozilo, krenuvši od i20, i30, Kone, Tucsona, novog Santa Fea pa sve do modela IONIQ, koji je posebno vozilo s obzorom da se radi o hybridu“, rekla je Amra Makan, PR i marketing Hyundai Auto BiH.

  Kako bi novi modeli bili dostupni što većem broju kupaca, Hyundai u Bosni i Hercegovini je odlučio da sve modele ponudi po promotivnim cijenama i posebnim uslovima finansiranja.

  „Pored toga što smo ovom prilikom prikazali nove modele, pripremili smo i specijalnu prodajnu akciju za sve zainteresirane. Radi se o zaista posebnim cijenama i posebnim uslovima finansiranja. Tako novi i20 može biti vaš za mjesečnu ratu od 219,00 KM. Danas su svi naši posjetioci imali priliku da testiraju sve naše modele iz ponude kako bi se uvjerili u svu snagu koji Hyundai posjeduje.“ (Amra Makan)

  Tokom samog eventa posjetitelja je bilo zaista mnogo, kako onih koji su se upoznavali sa novim modelima, mogućnostima kupovine, tako i onih koji su željeli da odvoje svoje vrijeme i da testiraju neko od vozila iz ponude. Ukoliko niste bili u subotu u Sarajevu ispred SCC-a, ne brinite, sve pogodnosti koje Vam nudi Hyundai možete naći kod Vama najbližeg trgovca Hyundai vozila.

  „Svi oni koji nisu imali priliku da nas posjete ispred SCC-a, pozivamo ih da posjete jedan od Hyundai salona širom Bosne i Hercegovine kako bi iskoristili posebne pogodnosti, promotivne cijene i posebne uslove finansiranja koje smo pripremili“-rekla je za kraj Amra Makan.