Ideje za poklone ljubiteljima putovanja

  Ideje za poklone ljubiteljima putovanja

  Želite obradovati dragu osobu koja je zaljubljenik putovanja, a ponestaje vam mašte?  Tu smo da vas inspirišemo idejama za poklone koji će podstaći nove avanture i učiniti putovanje lakšim i ugodnijim. 

  Biranje poklona nekada može biti veoma težak zadatak. Neovisno o količini novca koju imate na raspolaganju, sigurni smo da ćete pronaći prihvatljivo rješenje za vaš problem.

  Fotoaparat – Sastavni dio prtljaga svakog ljubitelja putovanja trebao bi biti fotoaparat. Bilo da ga vama draga osoba već ne posjeduje (što je malo vjerovatno), ili da ga želi zamijeniti boljim aparatom, ovo je savršena prilika da joj u tome pomognete.

  Vratni jastuk, čepići za uši, maska za oči – Ova kombinacija je idealno rješenje za kvalitetniji san tokom putovanja. Omogućiće putniku da prikupi dovoljno energije za sve avanture koje ga očekuju kada stigne na odredište.

  Slušalice sa zvučnom izolacijom – Ovaj tip slušalica neutralisaće buku iz okruženja i svakome pomoći da uživa u dobrom zvuku i doprinese kvaliteti svog putovanja.

  Tablet – Sa tabletom će svaki putnik prekratiti duge sate provedene u prevozu uz multimedijalne sadržaje kojima može  pristupiti koristeći ovaj lako prenosivi, korisni uređaj.

  Knjiga – Dobra knjiga nekada je najbolje društvo. Nastupila je digitalna era, pa su i knjige sve češće u digitalnom obliku, ali i one u printanom izdanju definitivno imaju svoju čar.

  Ručni nosač za kameru – Ovaj originalni poklon pruža mogućnost pravljenja fotografija iz zanimljive perspektive, a posebno je pogodan za izradu selfija.

  Ručni nosač za kameru – Ovaj originalni poklon pruža mogućnost pravljenja fotografija iz zanimljive perspektive, a posebno je pogodan za izradu selfija.

  Putna pegla na paru – Pogužvana odjeća je očekivan ishod njenog pakovanja u putne torbe i transporta. Ovaj izuzetno praktični poklon pomoći će svakom putniku da uvijek izgleda uredno.

  Kompaktni kišobran ili kabanica – Nažalost, na ružno vrijeme ne možemo utjecati, ali možemo uljepšati kišne dane nama dragim ljubiteljima putovanja.

  Katanac za kofer ili privezna pločica sa podacima – Izuzetno jeftin poklon koji možete i sami ukrasiti i tako mu dati personalnu notu.

  Navigacijski uređaj – Pomozite vama dragoj osobi da uvijek bez problema pronađe svoj put. Za više informacija koji uređaj kupiti i po kojoj cijeni, posjetite http://www.garminbh.ba/

  Vaučer za putni aranžman, hotelski/hostelski smještaj – Podstaknite još jednu lijepu putnu avanturu. Istražite interesovanja vama drage osobe i obezbijedite joj prenoćište i/ili transport do željene destinacije.