Iris Lifestyle Wellness & Spa – Oaza odmora i relaksacije u srcu...

Iris Lifestyle Wellness & Spa – Oaza odmora i relaksacije u srcu Sarajeva

Da li ste se šetajući centrom grada upitali zašto se u Iris Day Spa ide po istinski odmor? Unutrašnjost je zaista posebna, a status oaze komfora ovdje je odavno utvrđen, zahvaljujući ponudi koja nudi opuštanje i okrepljenje čitavog tijela, a time i uma.

Iris Lifestyle Wellness & Spa prava je adresa za opuštanje nakon šetnje gradom. U luksuznim terapijskim sobama otkrit ćete značenje apsolutnog mira. Za vraćanje energije koju ubrzan životni stil posjeduje  hidroterapijski jakuzi, dok se za savršen izgled preporučuju dnevni spa tretmani lica. U moru usluga koje se ovdje nude, pronaći ćete i poseban meni masaža, pakete tretmana, LPG lipomassage, tretmane za ruke i stopala, depilacije, make-up, LPG tretmane za lice i tijelo, pilinge, pedikuru, manikuru…

ZDRAVLJE CIJELOG ORGANIZMA

Ovom ekskluzivnom wellness prostoru arhitektonski pečat u unutarnjem uređenju dao je čuveni Amir Vuk Zec, a zgradu u kojoj se nalazi projektovao je Josip Vancaš, čija djela danas spadaju u najvrjednije znamenitosti Sarajeva. Zgrada hotela Central proglašena je objektom od kulturno historijskog značaja BiH. 

Prostor Iris Lifestyle objedinjuje filozofiju i mistiku Orijenta, tehnologiju Zapada, tradicionalne i moderne tretmane koji vas vode u harmoniju tijela i uma. Želite li zaploviti mirisnim morem…, putem svile prema baršunastoj puti? Provest ćemo vas kroz bogatstvo Orijenta, putenost Brazila, avanturu Balija i šarolikost Indije. Zemlju, zrak, vatru i vodu pripitomili smo samo da bi služili vama. 

Žudite za mentalnim opuštanjem? Prvi smo i jedini u BiH gdje možete koristiti IYASHI DOME – japansku saunu koja pomaže prirodnom rebalansiranju tijela, mršavljenju, detoksikaciji organizma, te opuštanju mišića.

CARSTVO ČAROLIJE

Jeste li ikada poželjeli imati sat ili dva vremena samo za sebe, potpuno opušteni, bez ovozemaljskih briga i opterećenja? Kad proputujete carstvom čarolije ili jednostavno osjetite da je došlo vrijeme za iskonsko opuštanje. Tu vas čekaju terapeuti Irisa… U sobi za odmor, posebnom Relax roomu, gdje uz cvrkut ptica i žubor vode budete prepušteni samo sebi.

Ne zaboravite – od prvog koraka koji napravite u Day Spa Irisu obuzima vas bezvremenski osjećaj. Sve brige ovog svijeta ostavljene su pred vratima, a sve je podređeno vašim čulima. Neka uživaju. Sva čula u čaroliji zvanoj Iris, što simbolizuje dugu, boju i sreću. Iris Day Spa tim stručnjaka i vrhunski proizvodi pomoći će vam da priuštite sebi i svojim čulima čisti užitak. Poklanjajte Iris osobama čije prijateljstvo posebno cijenite, jer je Iris oduvijek važio za jedan od najmoćnijih simbola nade, vjere, mudrosti, poštovanja i trajnog prijateljstva.


Prošetajte do Iris Day Spa ili zakažite svoj termin na mail rezervacije@iris.ba i putem telefona
033-561-830, 060-341-8890