ISTANBUL CALLING – Svjetski brendovi, lokalni okusi i jedinstveno iskustvo

  ISTANBUL CALLING – Svjetski brendovi, lokalni okusi i jedinstveno iskustvo

  Šesti po redu Shopping Fest u Istanbulu, jednom od najljepših gradova svijeta, pruža savršenu priliku za nezaboravni doživljaj grada kao i šoping veselje.

  Festival će trajati od 1. do 31. jula. Svako ko dođe može uživati u neusporedivim popustima globalnih luksuznih brendova do 70% tokom dana, te lutati okolo bivajući okružen unikatnim kulturnim ozračjem ovog divnog grada tokom noći.

  Uživat ćete u brojnim uzbuđujućim iskustvima, koji će osvojiti vaše srce i um, vodeći vas na nezaboravnu avanturu. Kao spoj orijentalne biti i zapadnog dinamizma, Istanbul je privlačno mjesto koje nudi za svakog nešto. Ovoga puta otvorit će svoje kapije uvodeći vas u svijet ispunjen šopingom, zabavom i iznenađenjima.

  13321811_1311130232249644_6486509279864270076_n

  Uživajte u brojnim šoping privilegijama s odličnim popustima i ponudama velikog broja brendova tokom Istanbul Shopping Festa. Također ćete biti u prilici da učestvujete u tomboli iznenađenja s nevjerovatnim poklonima. Ove godine, Istanbul Shopping Fest širi radost i ljubav prema kupovini na svakom ćošku grada od 1. do 31. jula; uživajte u koncertima, takmičenjima i ekskluzivnim revijama na centralnim mjestima u gradu, ne samo u šoping centrima.

  Nakon radosnog dana provedenog u šopingu, možete, naprimjer, gledati zalazak sunca na Bosforu pronalazeći mir, te uživajući također u turskom čaju i simitu uz ljetni povjetarac.