Jahorina među TOP 17 neobičnih destinacija

  Jahorina među TOP 17 neobičnih destinacija

  Britanski portal svjetskih razmjera Business Insider je uvrstio Jahorinu među TOP 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom. 

  unnamed

  Blizina sarajevskog aerodroma kao i samog grada Sarajeva je dodatna prednost ne samo za posjetioce iz Velike Britanije, već za sve inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju istorijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine.

  Atraktivne ski staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda,  zadovoljavajući odnos cijene i kvaliteta, kako smještaja, tako i ski karata, te gostoprimstvo našeg naroda su prednosti Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca na našu planinu.

  Mnogi gosti donose odluku da provedu godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini upravo nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta, tako da ovakva priznanja daju dodatnu obavezu da našu turističku ponudu upotpunimo i učinimo maksimalne napore da očekivanja inostranih gostiju budu ispunjena prilikom dolaska na našu olimpijsku planinu.

  JAHORINA-CIJENE SKI PASS-A ZA SEZONU 2016/17