JAJCE – Hotel Plivsko jezero

JAJCE – Hotel Plivsko jezero

Plivsko jezero je jedno od najljepših bosanskohercegovačkih jezera. Kristalno čista voda smaragdno zelene boje ostavlja bez daha. U prirodnom ambijentu podno bosanskih planina, na samoj obali Velikog plivskog jezera, smješten je Hotel Plivsko jezero uz magistralni put Sarajevo – Bihać. 

Potpuno renovirane, moderne sobe i apartmani su ogledalo prirode koja ih okružuje. Bilo da dolazite na odmor ili poslovno, posebno dizajnirane sobe pružaju sve što je potrebno za odmor i relaksaciju.

Hotel raspolaže sa 34 sobe: dvokrevetne, trokrevetne, porodične i superior sobe. Ljubazno osoblje  će se pobrinuti da boravak u hotelu bude ugodan i nezaboravan. U svim sobama se nalazi wc i tuš kabina, ormar, tv, sef i radni stol, minibar, fen i peškiri.

Hotelski restoran jedan je od najpoznatijih na ovom području. Osim tradicionalnih bosanskih specijaliteta, poslužuju se i jela međunarodne kuhinje. Restoranu imaju pristup i osobe s invaliditetom.

Svojim gostima nude duge šetnje oko jezera ili zabavne vožnje električnim čamcima i pedalinama, zabavni park za djecu i mnoštvo drugih aktivnosti, učinit će vaš boravak na Plivskom jezeru nezaboravnim.

Bilo sami ili sa porodicom, bilo da volite adrenalin, pecanje ili mir, na Plivskim jezerima ćete pronaći svoj užitak.

 

KONTAKT INFORMACIJE:

Adresa:

Hotel Plivsko jezero

Mile bb ,70101 Jajce, Bosna i Hercegovina

Telefon:

 +387 (0)30 654 090

E-mailreception@plivskojezero.com

WEB: www.plivskojezero.com/ba/hotel-plivsko-jezero

 

Zato što jedan članak nije dovoljan….

10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI JAJCE