Jeste li spremni za još jednu OK avanturu??!

Jeste li spremni za još jednu OK avanturu??!

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što mnogobrojnu publiku na Tjentištu očekuje 06/07/08 jula.

Misija ovog festivala ostaje ista i ove godine tj. usmjerena na razvoj, promociju i unapređenje ponude Nacionalnog parka Sutjeska, jednog od najstarijih, najvećih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova u regionu, pa i šire.

Peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće NP Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19h odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetioca ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana, petak 06. juli zagrijavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gdje nas na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na main stage-u rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s.

Drugoga dana u subotu, 07. jula publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedjelja 08. juli koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17:00 selimo se na Sensation OK stage gdje nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental.

Najveće interesovanje publike i ove godine vlada za boravak u festivalskom kampu, gdje su atmosfera i druženje uvijek zagarantovani. Prijave, informacije i sve novosti o samom festivalu i aktuelnim paketima dostupne su na zvaničnoj web stranici festivala:  http://okfest.net/#paketi .