Kako do kupona za veliki popust za odmor u hotelu Sunce na...

  Kako do kupona za veliki popust za odmor u hotelu Sunce na Vlašiću

  Iako mnogi Vlašić doživljavaju kao isključivo zimsku destinaciju, ova prelijepa planina u srednjoj Bosni itekako ima šta ponuditi i ljeti.

  Hotelijeri na Vlašiću tako su odlučili ohrabriti goste za boravak u ljetnom periodu, stoga su kreirali posebnu akciju u hotelu Sunce, kojom između ostalog promoviraju i jednu gotovo zaboravljenu tradiciju čitanja printanih medija.

  Već danas u printanom izdanju Oslobođenja možete pronaći kupone koji omogućavaju popust za aranžman u hotelu Sunce na Vlašiću, a to praktično znači:

  Dva noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona

  Imalac kupona može ostvariti popust, pa umjesto 374,00 KM, koliko je uobičjena cijena, navedeni aranžman platit će 232,00 KM.

  Vrijedno je napomenuti da je pozicija hotela Sunce, s obzirom na pogled i krajolik, te posebnu ljetnu baštu, uz postojeći bazen i gastronomsku ponudu, zaista može osigurati istinski odmor. Gosti hotela, a u okviru ovog posebnog aranžmana uz kupon iz Oslobođenja, mogu besplatno koristi bicikl, a za najam quada ostvaruju popust od 30 posto.

  Ovakva hotelska ponuda, visokovrijedni vlašićki zrak i nadmorska visina od 1.250 metara svakako su preduvjet za potpuni oporavak od užurbane svakodnevnice.

  S obzirom da nije jednostavno uskladiti termine, ponuda je iskoristiva do kraja jula, a kuponi će biti dostupni tokom juna, svakog ponedjeljka u printanom izdanju Oslobođenja.


  Hotel „Sunce“ Vlašić