Level up: Odmaralište u srcu Trebevića

Level up: Odmaralište u srcu Trebevića

Okružen šumskom vegetacijom četinara i bogatim izvorištima pitke vode, hotel i restoran Level up nalazi se na 1160 metara nadmorske visine.

Nakon 20 minuta za vaše zdravlje prijatne šetnje od Trebevićke žičare kroz netaknutu prirodu stižete do restorana i hotela Level Up u čijoj se neposrednoj blizini čak možete osvježiti i vodom s jedinstvenog izvora. Sve se ovo dešava na samo pet kilometara udaljenosti od centra Sarajeva, ili 10 do 15 minuta vožnje autom, gdje će vam mirno okruženje Trebevića omogućiti također ugodan san nakon iscrpljujućih dnevnih aktivnosti.

Ovisno o sezoni, gosti mogu uživati u nizu aktivnosti koje pruža Level up: streličarstvu, jahanju konja, zipp lineu za odrasle dužine preko 200 metara, adrenalinskom parku za djecu – jedan takav uskoro će dobiti i odrasli, te opuštajućoj šetnji mnogobrojnim šumskim stazama.

Mjesto za poslovne događaje i porodicu

Hotel i restoran Level up idealan je za organizovanje škole u prirodi, izleta, seminara, sastanaka, team building aktivnosti i drugih vrsta poslovnih događaja poput prijema, cocktaila, ručkova i večera. Za preduzeća i organizacije koje su u potrazi za harmoničnim okruženjem i atmosferom, vrhunskim smještajem i odličnom hranom – sve to po veoma povoljnim cijenama – Level up je, uvjerit ćete se, idealno mjesto. Raspolaže s potpuno opremljenom i modernom konferencijskom dvoranom za 80 učesnika i timom koji će vam uz stručnu i tehničku asistenciju pomoći da uspješno isplanirate i realizujete željeni događaj.

Smještajnog kapaciteta od 40 do 70 osoba, u Level upu se nalaze četiri apartmana, šest dvokrevetnih i isto toliko trokrevetnih soba opremljenih telefonom, wireless internet konekcijom i TV uređajem. Hotel također ima svoju teretanu, salu za stoni tenis, bilijar, sobu za ljubitelje play stationa i igraonu za djecu.

Restoranom dominira prekrasan moderni ambijent naglašavajući mirno okruženje Level upa. Zimi je poseban doživljaj jesti uz kamin, a ljeti na terasi s prelijepim pogledom na Sarajevo i krajolik Trebevića. Zastupljena je domaća kuhinja s velikim izborom jela, salata i kolača.
Menadžment i osoblje Level upa posebnu pažnju poklanjaju zdravoj hrani, odabiru pouzdanih dobavljača, te osiguranju kontinuiteta kvaliteta i zdravstvene sigurnosti sirovina i namirnica koje stižu u kuhinju Level upa.

Predahnite od posla, dođite s porodicom ili pozovite klijenta na poslovni ručak, Level up će se pobrinuti za vaš ugodni boravak! Dok dišete punim plućima, uz prelijep pogled na Sarajevo uživajte u ukusnim i tradicionalnim jelima ovog idiličnog ugostiteljskog objekta.


Kontakt:

Level up Trebević

Mali Studenac bb

Telefon: 061 986 050

E-mail: levelup.spahills@gmail.com

WEB: www.leveluphills.ba