Ljetni odmor bez granica – poklon 2 gratis noći u Termama Tuhelj

    Ljetni odmor bez granica – poklon 2 gratis noći u Termama Tuhelj

    Maštate o dugo očekivanom godišnjem odmoru, ali ste tip osobe koja ne može ostati predugo na jednom mjestu? Imamo idealno rješenje za vas! Rezervirajte 3 noćenja u slovenskim Termama Olimia, a potom se uputite samo 30 kilometara dalje, u Terme Tuhelj u Hrvatskom zagorju! Dvije noći u Termama Tuhelj su besplatne za vas. Dva zanimljiva odredišta, dva vodena parka s ​​cjelodnevnom zabavom i animacijom za sve uzraste, odlična gastronomija, prekrasna priroda… i besplatne ležaljke i suncobrani za cijelu obitelj! Odmor bez granica uz 6 dana ljetnog uživanja od 289,50 eura po osobi.

    Obje terme pobrinule su se za odličnu zabavu. U Termama Tuhelj očekuju vas brojna splash događanja na Vodenom planetu u kojima su prezentirani različiti oblici umjetnosti na zanimljiv i poučan način. Gosti tako mogu uživati u plesu, likovnim radionicama, splash vodenim atrakcijama i ostalim iznenađenjima za sve uzraste. Festivalu se pridružuje i Art&Wine fest u kojem gosti mogu uživati u besplatnim degustacijama vina lokalnih vinara i zabaviti se uz koncerte. Degustacije i koncerti, besplatni su za sve goste, a odvijaju se svake subote.

    Ovim festivalom Vodeni planet i hotel Well**** dobili su još više na značaju jer sada Terme Tuhelj nude gostima mnogo više od samog uživanja u vodenim atrakcijama… Kupanje u termalnoj vodi, brčkanje nožicama u koktel baru u vodi, kupanje u bazenu s valovima, spuštanje niz tobogane i uživanje u dječjem vodenom carstvu sada ima dodatak više. Posebnost Vodenog planeta su i novi tobogani koje su Terme Tuhelj postavile ovoga ljeta. Vodeni planet od ove godine bogatiji je za 2 nova tobogana, jedan na vanjskom kupalištu koji je prava poslastica za sve ljubitelje adrenalina, i jedan na unutarnjem kupalištu. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 m i visok 12,5 m u kojem ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji prolaska kroz tubu, otvoreni tobogan te uživati u završnom kamikaza spustu. Unutarnji tobogan dug je 55 m i visok 5 m gdje možete uživati u spustu kroz zatvorenu tubu. Novi tobogani svakako su dodatak više vodenim atrakcijama najpoznatijeg kupališta koje savršeno nadopunjuju vodene slapove, gejzire, vodene masaže, bazen s valovima, dječji vodeni grad i ostale vodene atrakcije.

    Doživi splash ljeto u Termama Tuhelj.