Luksuzni wellness break u Termama Tuhelj

  Luksuzni wellness break u Termama Tuhelj

  Opuštajući spa trenuci, neodoljivi wellness tretmani, slatka iznenađenja i romantična večera… tako je malo potrebno za sreću

  Još su stari Egipćani četiri tisuće godina prije Krista vjerovali da opuštanje u aromatični kupkama blagotvorno djeluje na tijelo, a miris parfema na duhovno i mentalno zdravlje. Kyphi, prvi parfem na svijetu, čija je bočica pronađena u Tutankamonovoj grobnici, uspavljivao je  egipatske ljepotice, otklanjao njihovu zabrinutost i uljepšavao snove. Stari Grci i Rimljani kupke i parfeme razvili su do savršenstva. Masaža, glazba i parfemi bile su omiljene metode liječenja najpoznatijeg antičkog liječnika Hipokrata s Kosa. Kroz stoljeća su se smjenjivale kulture, vjerovanja i običaji, no opuštanje u kupkama i hedonističkim tretmanima ostalo je zajedničko svim civilizacijama. U njima su uživali Kleopatra, kraljica od Sabe, rimski vojskovođe i carevi, europska aristokracija…

  Otkako je suvremena medicina potvrdila blagotvorni utjecaj vode i aromatiziranih kupki na zdravlje, najpoznatije svjetske terme i wellness centri ponudu temelje na opuštajućim tretmanima vodom. Termalna voda u Termama Tuhelj oslobodit će vas nagomilanog stresa, nervoze, ljutnje, nestrpljenja i bolova u leđima… Plivanje, plutanje ili vježbe u termalnoj tuheljskoj vodi pozitivno djeluju na srce i krvožilni sustav i dokazano oslobađaju hormone sreće.

  Tretmani i rituali SPAeVita centra poseban su doživljaj. Uz miris aromatičnih ulja, zvukove opuštajuće glazbe, intimno okruženje i individualni pristup masera i terapeuta, napunit ćete se energijom, riješiti stresa i uživati u rijetkim trenutcima posvećenim samo sebi.

  Cjelodnevno opuštanje u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj, pomladit će kožu, razbistriti um, riješiti vas toksina i vratiti vam životni elan, a dan iz snova završite romantičnom večerom u ekskluzivnom Dvorcu Mihanović.

  Slobodno vrijeme ponekad je najveći luksuz koji si možete priuštiti, a jesen savršeno godišnje doba za wellness break. Planirajte već sada jesenski wellness odmor ili doček Nove godine.

   

  Više informacija na: http://www.terme-tuhelj.hr