MAARLAS – MJESTO GDJE VRIJEME IMA POSEBNU VRIJEDNOST

Maarlas Spa & Beauty je prvi dermo-kozmetički centar u BiH koji nudi tretmane zasnovane na prirodnoj kozmetici svjetski poznatih brendova Thalgo i Dr. Hauschka, uz  jedinstvenu kompjutersku analizu kože sa iMetric uređajem

U sarajevskom naselju Stup je otvoren Maarlas Spa & Beauty centar, jedinstven po svojoj ponudi, profesionalnom osoblju i atraktivnoj lokaciji. Otvorenju centra prisustvovao je veliki broj uglednih zvanica i pripadnika sedme sile, koji su se, uz odličnu atmosferu, šampanjac i catering, među prvima uvjerili u kvalitetnu i vrhunsku ponudu centra.

Gostima je dobrodošlicu poželjela vlasnica i direktorica centra Sulfeta Bešić-Joldo, te objasnila zašto bi Maarlas trebao postati obavezno mjesto posjete svake dame, ali i muškarca koji sistemski žele raditi na zdravlju i ljepoti lica i tijela, ali isto tako pobjeći od stresnog životnog tempa i potražiti vlastitu oazu mira.

– Maarlas Spa & Beauty je prvi dermo-kozmetički centar u BiH koji nudi tretmane zasnovane na prirodnoj kozmetici svjetski poznatih brendova Thalgo i Dr. Hauschka, uz na našem tržištu jedinstvenu kompjutersku analizu kože sa iMetric uređajem. Potpuno sigurnim i provjerenim aparatima također vršimo uklanjanje celulita, smanjenje masnih naslaga, fotoepilaciju i još mnogo toga. Sa najnovijom tehnologijom mjerenja iMetric Thalgo uređajem precizno možemo odrediti Vaše individualno stanje kože za samo 10 minuta. Profesionalno osoblje vrši mjerenje 10 parametara na osnovu kojih dobivamo prijedlog odgovarajućeg tretmana i preporuku za program lične njege što svakako može poboljšati stanje Vaše kože na trajnom nivou – istakla je, između ostalog, mr.sc. Bešić-Joldo.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content