Magičnost Orhidelie

Magičnost Orhidelie

Terme Olimia s cjelovitom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom, te od samog postanka nepobjedivim slovenskim naj wellnessom Orhidelia, poziva vas na opušteni odmor.

Wellness Orhidelia, najprestižniji je dio Termi Olimia, u vama će probuditi ljubav prema svom tijelu i opustiti  vam um. Raznolikost wellness centru Orhidelia omogućuje svakom gostu da pronađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

Orhidelia nudi užitke unatarnjih i vanjskih bazena, sauna centar, niz tematskih odmorišta i osvježavajućih kulinarskih užitaka.

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž odabranih luksuznih detalja za dušu. To je slavlje originalnosti i senzualnost viška. Gdje možete u bilo koje vrijeme i bilo gdje uvijek biti sami u privatnosti vlastitih misli i osjetilnih iskustava.

Dođite i pronaći svoj intimni kutak i učiniti nešto dobro za sebe.

U periodu od 25.7. do 6.8. stoga nudimo posebnu ponudu „Magičnost Orhidelie“ za 86,40 eura po osobi za noć u što je uključeno: Ugodan ambijent Wellness hotela Sotelia****s, bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta, svježe voće i boca termalne vode svaki dan u sobi, neograničen ulaz u Termalni park Aqualuna, vodeni doživljaji u ljekovitoj termalnoj vodi Wellness centra Termalija s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu, kupanje u Vodenom planetu u Termama Tuhelj, opuštanje u Sauna svijetu Wellness centra Termalija, gdje će vas očarati posebni programi saunanja u čak devet tematski obojenih sauna, Selfness jutro u prirodi s posebnim programima za poticanje vitalne energije.

Za vrijeme vašeg boravka u Termama Olimia darujemo vam bon u vrijednosti od 10 EUR koji možete iskoristiti (umjesto pansionske večere) u gostionici Lipa, restoranu Gratiola, dvorcu Mihanović ili kod Olimskih ponuđača po vašem izboru.

Što sve možete posjetiti u okolici?

  1. Samostan Olimje sa 3. najstarijom ljekarnom u Europi
  2. Čokoladnica Synercus Olimje
  3. Dvorac Podsreda
  4. Agolf – pravi raj za golfere
  5. Brojne vinarije i domaće pivnice, te seoski turizam
  6. Jelenov greben
  7. Vještičja kuća – zemlja bajki i fantazija
  8. Brojne biciklističke i pješačke staze


Više na
www.terme-olimia.com