MANNERS – za muškarce čvrstog karaktera

  MANNERS – za muškarce čvrstog karaktera

  Budući da živimo u vremenu kada je sve užurbano, kada se muškarci iz dana u dan pripremaju za nove izazove, sve što je u vašem ormaru trebate prilagoditi sebi. Izbor onoga što nosimo utiče na to kako ćemo se osjećati, ali i nositi sa svakodnevnim obavezama. Uz opcije dolaze obaveze, a što više opcija imamo, naš izbor je važniji.

  Upravo Manners rublje pruža muškarcu 21. vijeka osjećaj posebnosti, a prije svega osjećaj samopouzdanja, koji mu pomaže da se nosi s mnogobrojnim obavezama tokom dana. Muški brend Manners spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, u svojoj ponudi ima širok dijapazon donjeg rublja, ali i spavaćeg programa koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

  Ekskluzivna linija Azaro ove vam sezone donosi unaprijeđene modele od mikromodalnih vlakana, a svi koji su se do sada susretali s ovim materijalima potvrdit će njegovu osobinu iznimne mekoće i prijanjanja uz kožu. Dodaci poput brendirane gume u kombinaciji sa sjajnim i mat efektom na boksericama, te majice s elegantnim V-izrezom, unose dozu profinjenosti i jasno definiranog stila.

  A u mjesecu maju, povodom maturantskih proslava, u svim Manners i Alma Ras poslovnicama cjelokupan asortiman donjeg rublja potražite po cijenama nižim za 20%.

  Manners – Man in motion!