MARKETING

Prodajemo oglasni prostora na vlastitim medijima, web portalu Furaj.ba i turističkom magazinu Furaj.ba koji se štampa na bosanskom i engleskom jeziku.

Portal Furaj.ba

Marketinške kampanje na internetu moguće je osmisliti i ostvariti u vrlo kratkom roku. Zanimljive načine oglašavanja moguće je ostvariti već i za iznose od nekoliko stotina konvertibilnih maraka. A velika kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija.

Djelotvorno oglašavanje na portalu Furaj.ba možete ostvariti s različitim marketinškim budžetima i u vrlo kratkom vremenu povećati posjećenost vaših web stranica, što rezultira povećanjem prodaje vaših proizvoda i usluga.

Oglašavanje na portal Furaj.ba odvija se na mjesečnom nivou a u ponudu su uključeni baneri, sponzorisani tekstovi, promocija na fejsbuk stranici.
Za više informacija i dogovore možete nas kontaktirati na marketing@furaj.ba

Na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku dostavit ćemo odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Želite li, možete nas pozvati i da budemo vaši gosti, a mi ćemo napisati tekst o vremenu provedenom kod vas i prenijeti posjetiocima našeg sajta to što nudite. Za vrijeme boravka u Vašem objektu / destinaciji dobijate publicitet preko naše web i fejsbuk stranice.

Turistički magazin Furaj.ba

Glavne teme printanog izdanja magazina Furaj.ba su prezentacija domaće i inostrane turističke ponude i prirodnih potencijala, predstavljanje uspješnih bh. kompanija, pojedinaca i zajednica. Bez politike, estrade i crne hronike.

Cilj magazina je promovisati kulturu i naviku putovanja, prezentirati i afirmirati Bosnu i Hercegovinu, te predstaviti sve njene ekonomske mogućnosti i turističke potencijale. Iz tog razloga magazin se štampa na bosanskom i engleskom jeziku.

Ako želite da pregledate i prelistate magazin u online formi kliknite ovdje

Želite li promovisati svoje ponude, proizvode i usluge možete nas kontaktirati na broj telefona +387 61 247-013 ili putem maila na adresu marketing@furaj.ba

NAŠI PARTNERI