Mastercard i eKupi: tim za odličnu kupovinu

  Mastercard i eKupi: tim za odličnu kupovinu

  Mastercard produženi vikend donosi 10% popusta na eKupi.ba web trgovini u periodu od 16. do 18. marta

  Najnovije MasterIndex BiH istraživanje pokazalo je da je 78,7% korisnika kartica u BiH već isprobalo kupovinu na internetu, u kom pogledu naša zemlja ide u korak sa svjetskim trendovima, a među prednostima koje online kupci najčešće navode nalaze se povoljnije cijene, bolja ponuda robe i usluga, brza dostava i stalna dostupnost robe. Kako bi zadovoljili upravo te potrebe potrošača za praktičnim, brzim i sigurnim načinom kupovine, Mastercard i eKupi.ba web shop pokreću kampanju Mastercard produženi vikend u okviru koje će korisnici Mastercard i Maestro kartica ne samo uživati u pogodnostima online plaćanja, već moći ostvariti i dodatne popuste.


  Datumi za Mastercard i eKupi.ba vikend kupovinu

  Nova kampanja se realizuje jednom mjesečno u sljedećim periodima:

  16. – 18. mart

  13.- 15. april

  04. – 06. maj

  01. – 03. jun

  27. – 29. jul

  03. – 05. avgust

  14. – 16. septembar

  05. – 07. oktobar

  02 – 04. novembar

  01- 03. decembar

  Pravo učešća imaju svi korisnici Mastercard i Maestro kartica izdatih u BiH. Za više informacija, posjetite www.eKupi.ba.ba.


  Počevši od marta pa do kraja godine, svakog mjeseca biti će organizovan jedan produženi vikend (petak, subota i nedjelja) u toku kojeg će korisnici Mastercard i Maestro kartica imati priliku da iskuse najbržu online kupovinu iz udobnosti vlastitog doma uz eKupi.ba, Mastercard i Maestro sa dodatnih 10% popusta, čak i na već snižene artikle, te uz garantovano najniže cijene uštediti i do 50% na posebno odabranom asortimanu. Tokom akcije možete birati artikle iz kategorija; TV, Bijela tehnika, Fitness sprave, Oprema i igračke za djecu, Parfemi, asortiman Dom, Vrt Alati, Gume, Mobiteli, Laptopi…