Mastercard iznenađenja za posjetioce Sarajevo Film Festivala

  Mastercard iznenađenja za posjetioce Sarajevo Film Festivala

  Kompanija Mastercard, sponzor Sarajevo Film Festivala, pripremila je brojna iznenađenja za svoje korisnike, ljubitelje filma

  Sarajevo Film Festival, najznačajnija filmska manifestacija u Bosni i Hercegovini, počinje večeras uz prisustvo filmskih stvaralaca i zvijezda. Ova smotra uspješnih ostvarenja trajati će do 18. avgusta, do kada će Sarajevo biti regionalni centar kinematografije. Kompanija Mastercard, koja je treći put Zlatni sponzor Festivala, pripremila je sjajna iznenađenja za korisnike Mastercard kartica kako bi im uživanje u Festivalu učinila zaista neprocjenjivim.

  Za vrijeme trajanja Festivala, svi korisnici Mastercard i Maestro kartica, koji svojim karticama budu plaćali ulaznice, moći će to da urade na posebnom Mastercard štandu, bez čekanja u redovima. Također, svakog dana u Festival kafeu održavati će se happy hour između 18 i 20 sati, a u tom periodu uz svaki račun plaćen ovim karticama korisnici dobijaju na poklon jednu poslasticu. Pored toga, Mastercard i Maestro kartice obezbjeđuju i besplatnu taksi vožnju u posebno označenim Mastercard vozilima koja će kružiti gradom tokom trajanja Festivala.

  Amir Trokić, Account Manager u kompaniji Mastercard za tržište Bosne i Hercegovine, rekao je: “Tokom godina, neprocjenjiva iskustva su postala sinonim za Mastercard, a naši korisnici kartica očekuju da im Mastercard i Maestro kartice pruže dodatnu vrijednost. Uzbuđeni smo što će i ove godine naši korisnici kartica moći uživati u neprocjenjivim trenucima za vrijeme najznačajnijeg kinematografskog događaja u regionu i u ime kompanije Mastercard, svim ljubiteljima filma želim da uživaju u festivalskim danima pred nama.“

  Za više informacija, posetite Mastercard Bosna i Hercegovina Facebook stranu: https://www.facebook.com/MastercardBiH/

  Doživjeti, ne samo gledati – Neprocjenjivo!

  U julu, Mastercard je organizovao nagradnu kampanju za svoje korisnike koji kupuju u trgovinskom lancu Bingo u okviru koje su izabrana dva dobitnika neprocjenjivog iskustva Sarajevo Film Festivala. Zahvaljujući plaćanjima koja su obavili Mastercard karticama, Gordana Marinković iz Banja Luke i Dženana Osmanović Dautović iz Tuzle osvojile su zvjezdani vikend za dvoje koji podrazumijeva šetnju festivalskim crvenim tepihom uz filmske zvijezde.

  Nagrađena su i četiri drugo-rangirana učesnika Samsung Galaxy Tab4 tabletima, a to su: Jelena Nikić, Krstina Majstorović, Fahrija Nalić i Nedžad Halilović.