Misli, spakuj osmijehe i dobro raspoloženje! Misli UNIQA.

  Misli, spakuj osmijehe i dobro raspoloženje! Misli UNIQA.

  Sigurno se svi radujemo odmorima i slobodnim danima, kada se posvetimo sebi, svojim porodicama, prijateljima i dugo očekivanom osvježenju duha i tijela na lijepom putovanju.

  Započeli smo odmor, duboko udišući morski zrak koji miriše na borovinu. Odjednom, nalazimo se na putu kući i to prije vremena. Razlog može biti to što nam je uho poručilo da treba hitno ispiranje, morski jež nam je zlurado stao na put ili je povišena temperatura strpljivo čekala da sa svojim djetetom odete na odmor, pa da vam se pridruži i ona. Planiranje putovanja nikada ne uključuje situacije poput ovih kao ni uganuće noge, zubobolju ili iz drugog razloga potrebnu medicinsku pomoć, ali to ipak može da se desi.

  Sjajna stvar je što postoji putno osiguranje kojim možete spasiti svoj odmor i zaštititi se od neplaniranih troškova!

  U inat svim nedaćama koje vas mogu zadesiti tokom vašega bezbrižnog odmora, UNIQA osiguranje nudi putno zdravstveno osiguranje koje štiti vas i vašu porodicu upravo od takvih i sličnih nepredviđenih događaja. Putno osiguranje obuhvata medicinsku pomoć, troškove liječenja, lijekove, ali i operacije i postoperativni tretman u slučaju hitnosti. Poznato je da čak i osnovne zdravstvene usluge u inostranstvu mogu biti veoma skupe. Na primjer, pojedinačni pregledi za lakše medicinske probleme u Njemačkoj, Turskoj ili Grčkoj mogu koštati i do 400 KM, a ukoliko povreda ili bolest zahtijevaju boravak u bolnici, troškovi liječenja mogu u konačnici iznositi i do 1.000 KM.

  Naspram troškova liječenja, putno osiguranje izgleda kao zanemariva, ali neophodna investicija za koju je potrebno izdvojiti oko 1 KM dnevno. Uz pokrića koja pruža, zaista nema opravdanja da se svako putovanje, bilo individualno ili porodično, ne osigura. Zato, ovog ljeta ne zaboravite vaše UNIQA putno osiguranje!

  Osim što svoju polisu putnog osiguranja možete kupiti u bilo kojoj UNIQA poslovnici ili putem UNIQA Viber Bot-a, online kupovinom putnog osiguranja na UNIQA web shopu uniqa.ba/kupi-online možete dobiti 10% popusta čime štedite ne samo vrijeme nego i novac!

  UNIQA osiguranje Vam želi sretan i siguran put!