Mjesec je darivanja, a bogatom prazničnom ponudom iznenađuje i HT ERONET

  Mjesec je darivanja, a bogatom prazničnom ponudom iznenađuje i HT ERONET

  Veze koje traju u mjesecu darivanja

  „Sloganom Veza koja traje, jasno smo izrazili naš identitet, a to je povezivanje naših korisnika s njihovim porodicama, prijateljima, poslovnim kolegama… Jako smo zadovoljni novim vizualnim izmjenama, koje prate i naša nastojanja da digitalno transformiramo društvo.“ – izjavila je Ornela Leko, direktorica sektora za marketing i veleprodaju.

  „Ove godine smo odlučili prigodno darovati neke od naših najstarijih poslovnih i privatnih korisnika, dok u isto vrijeme putem naših društvenih mreža, tokom cijelog mjeseca darivanja, korisnici mogu osvojiti brojne vrijedne nagrade, od ulaznica za utakmice, do svakodnevnih korisnih predmeta.“

  Iz praznične ponude izdvajaju se SMART tarife koje najbolje odgovaraju potrebama modernog korisnika. Uz odabir tarifnog modela SMART 30 ili SMART 45, korisnici mogu odabrati jedan od odličnih Huawei mobilnih uređaja i uopće ne razmišljati o mjesečnoj Internet potrošnji, jer tarife u samom startu dolaze s uključenih 5 ili 12 GB interneta. 

  Digitalna transformacija se očituje i u sve većem prelasku „običnih“ SD TV kanala u HD kvalitetu. Korisnicima HOME.TV usluge, HD kanali su od sada uključeni bez dodatne naknade. 

  Osim toga, svi novi i postojeći korisnici HOME.TV-a mogu čak tri mjeseca besplatno uživati u HBO Premium paketu, na vlastiti zahtjev.