Nagrađujemo čitateljke: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

  Nagrađujemo čitateljke: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

  Obavještavamo vas da smo povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbijedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

  BusinessAcademy, kao dio kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprijede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspješnije na privatnom i profesionalnom planu.

  Ako želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da na adresu marketing@furaj.ba pošaljete mail s predmetom „Besplatan kurs – 8. Mart“, u kojem ćete napisati svoje ime i prezime. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

  Ako budete jedna od dobitnica, dobit ćete poklon kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobit ćete na mail sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

  Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodjeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

  Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cijenimo pripadnice ljepšeg spola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.