Nastavlja se sarajevska novogodišnja čarolija: “Crvena jabuka” ispred Vječne vatre

  Nastavlja se sarajevska novogodišnja čarolija: “Crvena jabuka” ispred Vječne vatre

  U toku su posljednje pripreme i audio probe uoči večerašnjeg koncerta grupe Crvena jabuka čiji će članovi zabavljati građane Sarajeva i turiste u okviru trodnevnog novogodišnjeg slavlja.

  Foto Fena

  Članovi tog popularnog benda zasvirat će ispred Vječne vatre, a tokom koncerta glavna saobraćajnica u tom dijelu glavnog grada Bosne i Hercegovine bit će zatvorena.

  Nakon sinoćnjeg spektakularnog koncerta jedne od najvećih regionalnih zvijezda današnjice Zdravka Čolića kojem je prisustvovalo na desetine hiljada građana iz cijele BiH, ali i drugih zemalja, najviše zemalja susjedstva, posjetitelje će večeras zabavljati Crvena jabuka za početak nove 2018. godine.

  Budući da je u Sarajevu veliki broj turista ove godine, na šta ukazuje popunjenost gotovo svih raspoloživih smještajnih kapaciteta, oni su prvi dan nove godine iskoristili za šetnju glavnim ulicama Sarajeva – Ferhadijom i Titovom.

  Na Baščaršiji formirale su se velike gužve jer svi žele probati sarajevske ćevape, pite i druge bh. gastronomske specijalitete.

  Fena

  Zato što jedan članak nije dovoljan….

  BLISTAVI GRAD: DERNEK U SARAJEVU