Nova godina 2019. s Relax Toursom

  Nova godina 2019. s Relax Toursom

  Ako do sada niste, vrijeme je da počnete planirati savršeni doček Nove 2019. godine uz super ponude i cijene u Relax Toursu.

  Za vas je Relax Tours pripremio posebne ponude:

   

  DUBAI – Nova godina na plaži 
  GARANTOVAN POLAZAK – DIREKTAN LET IZ SARAJEVA
  Period: 28.12. / 7 noći
  Cijena: od 1599 KM

  Dubai – dragulj arapskog zaljeva je izuzetno i kontrastno mjesto predstavlja pravi svijet u malome koji može zadovoljiti potrebe i želje baš svakog gosta. Ujedno se smatra i gurmanskom prijestolnicom Srednjeg istoka. Posjetite ovaj čuveni emirat i priuštite sebi bezcarinsku kupovinu, razgledavanje mjesta s pogledom na najviše građevine na svijetu, večernje krstarenje po rijeci, ulaz u najveći vodeni park te uživanje na zlatno pješčanoj plaži toploga mora. Pored Dubaija imat ćete priliku upoznati još i zanimljivu prijestolnicu Arapskih Emirata – Abu Dhabi koji vas sigurni smo neće ostaviti ravnodušnima…

   

  RIM – direktan let iz Splita – Croatia Airlines
  RIM – NAPULJ – POMPEJI
  Period: 30.12. / 5 dana – 4 noći
  Cijena: od 799 KM

  Toliko zanimljivih i uzbudljivih stvari ima rijetko koja druga zemlja kao ITALIJA. Ovdje su živjele i umrle dvije cijele civilizacije, rimska i renesansna, ostavivši veličanstvene tragove. Glavni grad RIM nije ni grad na sedam brežuljaka, ni grad u koji na razumljiv način vode svi putevi, nego metropola za čije bi upoznavanje trebalo najmanje mjesec dana. To je grad čudesnih i lijepih kontrasta. A sunce se pobrinulo da učini Italijane nešto vedrijima od svojih komšija. Kada ih promatrate kako uzbuđeno razgovaraju i gestikuliraju, s nekoliko bezazlenih uvreda i prijetnji, kada je vaš auto na krajnje nekonvencionalan način potisnut iz prometa, kada na sve dobijete odgovor: “lako ćemo” – onda znate zasigurno: vi ste u Rimu.

   

  KRSTARENJE NILOM: KAIRO – PIRAMIDE U GIZI – ASWAN – KOMO OMBO – EDFU – ESNA – KARNAK – LUKSOR
  Period: 28.12. / 8 noći – avion – brod – voz

  Cijena: od 1999 KM

  Kairo – najveći i glavni egipstki grad, a na samo ca 15 km od Kaira čekaju vas Piramide u Gizi – spadaju među najpoznatije i najstarije građevine čovječanstva. Luksor je grad u Gornjem (južnom) Egiptu. Kao mjesto na kome se nalazio drevni egipatski grad Teba, Luksor se često naziva “najvećim svjetskim muzejem pod otvorenim nebom”, a ruševine kompleksa hramova u Karnaku i Luksoru se nalaze unutar savremenog grada. Milioni turista iz svih krajeva svijeta svake godine dolaze da posjete te spomenike. Zbog toga Luksor predstavlja omiljenu bazu za putovanja Gornjim Egiptom, te je omiljeno turističko odredište, sam po sebi, i kao početna i završna stanica krstarenja Nilom. Aswan – grad koji se nalazi na kataraktu pored Velike Asuanske brane nosi simbol trgovačke prijestonice u doba Srednjeg veka, a za vrijeme drevnih Egipćana je bio glavni grad Nubijskog dijela Egipta. Mnogi pisci su napisali svoja djela u hotelu Katarakt koje se nalazi pored Kičerinovg ostrva na Nilu. Kom Ombo duguje svoje ime egipatskom nazivu Nubt (‘Grad zlata’) kojim se ističe njegova značajna uloga u trgovini tim dragocjenim metalom. Edfu – mjesto koje nosi ime hrama koji takođe potiče iz Ptolomejskog doba i posvećen je božanstvu Horusa. – sve navedeno i više uspjet ćete da vidite na ovom jedinstvenom novogodišnjem putovanju, uz ugodnu temperature.

  + Bus ture:

  BERLIN: Graz – Berlin – Dresden

  Period: 28.12. / 6 noći

  Cijena: 799 KM

  VENECIJA – VERONA – PADOVA

  Period: 30.12. / 2 noći

  Cijena: od 299 KM

  + Jadran, Terme, Planine…

   

  Tu je i ponuda za novogodišnje putovanje u Istanbul.

  ISTANBUL – avion – Turkish Airlines
  Tri GARANTOVANA polaska:
  30.12. / 3 noći od 399 KM
  31.12. / 4 noći od 459 KM
  28.12. / 5 noći od 499 KM

   

  Sve informacije možete pronaći OVDJE.