Nova godina sa Relax Toursom

  Nova godina sa Relax Toursom

  Relax je pripremio široku ponudu novogodišnjih putovanja i super cijene za rane rezervacije do 30.11.2016.

  nova_godina_2017

  Nadamo se da će vas ovi prijedlozi inspirisati i potaknuti na planiranje novog bijega – bijega na neku novu destinaciju. Stvorite uspomene koje će Vas grijati cijelu zimu.

  Toliko zanimljivih i uzbudljivih stvari ima rijetko koja druga zemlja kao ITALIJA. Glavni grad RIM nije ni grad na sedam brežuljaka, ni grad u koji na razumljiv način vode svi putevi, nego metropola za čije bi upoznavanje trebalo najmanje mjesec dana. To je grad čudesnih i lijepih kontrasta. A sunce se pobrinulo da učini Talijane nešto vedrijima od svojih susjeda. Kada ih promatrate kako uzbuđeno razgovaraju i gestikuliraju, s nekoliko bezazlenih uvreda i prijetnji, kada na sve dobijete odgovor: “lako ćemo” – onda znate zasigurno: Vi ste u Rimu.

  rim_ng

  Doživite  Rim za već od 599 KM, direktan let iz Mostara. U cijenu je uključen avio prijevoz; smještaj u hotelu 4* na bazi noćenja sa doručkom, povratni transfer Sarajevo – Mostar – Sarajevo i transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Rimu. Polazak je 30.12. i broj mjesta je ograničen.

   

  Zbog posebne atmosfere koja tokom decembra vlada u evropskim gradovima putovanja Evropom za Novu godinu postala su pravi hit. Priuštite sebi odmak  od svakodnevnice i krenite u pravu čaroliju, prepunu blještavila, pjesama i prazničnog ozračja. Krenite prema Ženevi, Istanbulu, Milanu, Beču, Budimpešti, gradovima mistične ljepote koji tokom praznika  poprime jedan poseban sjaj.

  Ulazak u Novu godinu bit će uistinu za pamćenje odaberete li slavlje u nešto toplijim krajevima kao što je Dubai. Direktnim letom odletite na ovu magičnu destinaciju.

  zeneva

  Ako se želite ponovno vratiti na svoju omiljenu destinaciju tu je nezaobilazni Jadran uz našu posebnu ponudu: novootvoreni hotel Sheraton: 2 polupansiona za samo 299 KM te doček Nove godine na planinama, termama, krstarenju…

  Kratak pregled novogodišnjih tura turističke agencije Relax Tours:

  Rim: 30.12. – 4 noćenja – direktan let za već od 599 KM

  Dubai: 26.12. – 7 noćenja – direktan let za već od 1499 KM

  Istanbul: 28.12. – 4 noćenja – avion – od 399 KM

  Ženeva : 29.12. – 4 noćenja – bus ( 1 noćenje u okolini Milana – 2 noćenja u Ženevi – 1 noćenje u Ljubljani) od 659 KM

  Beč: 29.12. – 2 noćenja od 299 KM

  Milano: 29.12. – 3 noćenja od 359 KM

  Budimpešta: 30.12. – 2 noćenja od 259 KM

  Više informacija pronadjite na www.relaxtours.com ,  fb stranici: https://www.facebook.com/RelaxtoursBH/ ili pozovite na: 033/263-330 i 033/270-060