Novogodišnje praznično veselje u Tivtu

  Novogodišnje praznično veselje u Tivtu

  Ukrasne sijalice, radosna svjetlost, tople novogodišnje kućice, ukusi gastro specijaliteta, dječija igra, performans, osmjesi na licima prolaznika, miris kuhanog vina, muzika za sve ukuse i vatromet prepun prazničnih toplih boja – sve su to riječi koje opisuju Tivat u decembru i januaru.

  Gradska riva Pine u Tivtu za vrijeme Adventa diše punim plućima, dobije jedan, zaista, novi sjaj i svakom ko odabere da baš ovdje provede svoje praznike može uljepšati svaki trenutak. I velike estradne zvijezde izabrale su Tivat da mu posvete svoje vesele note i predivne pjesme, i velike zvijezde će sijati iznad tivatskog neba.

  Veličanstveni program

  U novogodišnju noć sve slavljenike uvodi ime hrvatske estrade koje nikog ne ostavlja ravnodušnim – Gibonni, a predgrupa ovog velikog izvođača je Trubute band Red Hot Chilly Papers.

  Prvi dan u 2018. godini bit će u duhu ozbiljne klasične muzike kroz koncert pod nazivom Na lijepome plavom Jadranu, koji će se održati u 13:00h na Gradskoj rivi Pine u Tivtu.

  Kroz večer 01.01.2018. godine vodi vas još jedno veliko ime – Željko Joksimović, kome će u uljepšavanju noći pomoći i jedna mlada dama, Tivćanka Nina Petković.

  U Tivtu 02.01.2018. godine gostuje Neda Ukraden, uz Beyonce band i DJ podršku.

  Cjelokupan program počinje 25.12.2017. godine s Božićnim bazarom i večernjim koncertom Trio Gušti, a završava se 07.01.2018. godine također Božićnim bazarom i koncertom Ane Bekute.

  Program je koncipiran od mnogobrojnih dešavanja za različite muzičke ukuse i starosne strukture. Kroz 15 dana zabave u Tivtu sve građane, goste, turiste očekuju: pop večeri, rock večeri, funk večeri, dani i noći tamburaša, truba i saksofona, lokalni DJ-evi, Dječija Nova godina, performansi, kao i bogat gastro program, koji će pružati kućice u novogodišnjem ruhu.

  Preostaje vam samo da uplovite u tivatsku luku, a potom u raskošno osmišljenju Novu 2018. godinu.

  Dobrodošli u Tivat!  

  www.tivat.travel