Od 1.novembra flydubai povezuje Sarajevo i Podgoricu

  Od 1.novembra flydubai povezuje Sarajevo i Podgoricu

  Avio-prevoznik sa sjedištem u Dubaiju je najavio letove za glavni grad Crne Gore, Podgoricu, koji će početi 1.novembra. Sa dva leta sedmično,  letovi će uključivati zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji u flydubai mreži.

  Podgorica se pridružuje zračnoj mreži u srednjoj i istočnoj Europi, koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju. flydubai će postati jedini prijevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji nudi direktnu zračnu vezu sa Podgoricom.  • Avio-prevoznik će u ponudi imati dva leta sedmično za glavni grad Crne Gore
  • Samo avio-prevoznik iz UAE ima u ponudi direktne letove

  Letovi uključuju zaustavljanje u Sarajevu   

  Komentirajući početak letova, Ghaith Al Ghaith, glavni izvršni direktor kompanije flydubai je rekao : “S pokretanjem  letova za Podgoricu, našim putnicima nudimo više načina da istražuju i otkrivaju Crnu Goru. Popularnost naših ljetnih letova za Tivat pokazala je kontinuiranu potražnju za većim pristupom ovom dijelu svijeta i drago nam je što ćemo redovno imati letove prema  Crnoj Gori. ”

  Podgorica svojim posjetiocima nudi mnogo toga za istraživanje, sa svojom šarmantnom arhitekturom, zelenilom i slikovitom okolinom, uz bogatu kulturu kafea i brojnih muzeja koje treba posjetiti. Nacionalni park Skadarsko jezero, dom najvećeg jezera u južnoj Europi, se nalazi  na kratkoj udaljenosti od grada , a popularni priobalni grad Tivat udaljen je 90 minuta vožnje.

  “Ovom novom rutom, flydubai će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne usluge između Podgorice i Sarajeva”, rekao je Jeyhun Efendi, komercijalni potpredsjednik kompanije flydubai za UAE, EU, ME i CIS. “Radujemo se novim mogućnostima koje će ovi letovi ponuditi uz ekonomske tokove i turizam.”

  flydubai je posvećen da svojim klijentima pruži što bolji doživljaj putovanja nudeći veći izbor i fleksibilnost. Uz flydubai-jevu Business Class-u, putnici mogu uživati ​​u letenju po svojoj mjeri, dok Economy Class nudi udobno sjedenje i praktičan način putovanja.

  Za red letenja i cijene,molimo vas posjetite: https://www.flydubai.com/en/plan/timetable