Održavajte Ford vozilo uz osmijeh na licu – Proljetna servisna akcija u...

    Održavajte Ford vozilo uz osmijeh na licu – Proljetna servisna akcija u ovlaštenom Ford Servisu u Sarajevu

    Servis i održavanje vozila je za većinu ljudi više neophodno zlo nego veliko zadovoljstvo. Razumljivo, jer ove stvari se obično povezuju sa naporima i troškovima.

    Zbog toga želimo da servis vozila učinimo što je moguće praktičnijim, jednostavnijim i transparentnijim. Tako da samo dobijete ono što stvarno želite. I ostavite nas sa osmijehom. Kako? Uz pomoć specijalnih servisnih akcija koje su prilagođene upravo Vašim potrebama.

    U ovlaštenom Ford Servisu u Sarajevu, za Ford putnička vozila starija od 4 godine imate potpunu kontrolu troškova i posebnu cijenu od 110,00 KM za Ford Motocraft Servis koji uključuje: pregled vozila u 20 tačaka, zamjenu ulja i uljnog filtera te zamjenu filtera zraka. Redovno održavanje vozila je od suštinskog značaja, tako da možete dugo da uživate u svom vozilu i da ste uvijek bezbjedni na putu. Da bismo uvijek pazili na sve i ne samo iznenada vidjeli tragove oštećenja, imamo atraktivnu ponudu za zamjenu brisača. Ford Motorcraft brisači savršeno odgovaraju Vašem vozilu i garantuju Vam dobar kvalitet i trajnost. Za sva Ford vozila nudimo popust od – 20% na cijenu metlica brisača, a usluga zamjene je gratis. I naravno, mi ćemo bespatno dopuniti tečnost za brisače u Vašem vozilu. Kao što vidite, održavanje Vašeg automobila može biti prilično lahko i jednostavno.

    Više informacija o ovoj servisnoj akciji možete dobiti u ovlašenom Ford servisu u Sarajevu, Grand Automotive doo, Alipašina bb (Bare-Šip) i na broj telefona 033 558 840.