OK Fest 2019: Tjentište će 12,13, i 14 jula biti mjesto najbolje...

  OK Fest 2019: Tjentište će 12,13, i 14 jula biti mjesto najbolje zabave

  Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenaliskog doživljaja i ove godine bit će u prilici da uživaju u jedinstvenoj OK avanturi i to 12/13/14 jula na Tjentištu. 

  Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Brkovi i mnogi mnogi drugi ove godine zaduženi su za još jednu nezaboravnu OK avanturu na Tjentištu. Šestu godinu zaredom 12,13 i 14 jula NP Sutjeska bit će epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u jednom posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode, kakav se rijetko sreće, posebno u kombinaciji sa odličnom muzikom i ostalim festivalskim sadržajima.

  I ovoga puta publika Nektar OK Festa uživat će u sjajnoj muzici na tri festivalska stage-a, a organizatori ni ove godine nisu zaboravili najvjerniju festivalsku publiku, OK kampere, koji su navikli da zagrijavanje za večernje koncerte započnu u dnevnoj varijanti, uz dobar provod i izvođače. Ove godine za dnevni program, pod obroncima planinskih masiva NP Sutjeska zaduženi su Let 3 – Bjesovi – Vojko Vrućina – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T.

  Tu nije kraj, posjetitelje očekuje još imena, dobre muzike i zabave na OK summer stage-u, omiljenom mjestu za dnevno chillanje kraj bazena, ali i na after partiju u OK kampu.

  Osim dobre muzike program OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u rafting doživljaju rijekom Tarom, kroz najdublji evropski kanjoj, te planinarskim šetnjama kroz NP Sutjeska, jednu od poslednjih očuvanih prašuma u Evropi – Perućicu i posjetu Trnovačkom jezeru.

  Cijeli program OK Festa možete pogledati OVDJE

  Zato što jedan članak nije dovoljan…

  NP “Sutjeska” – Ovo je priroda, plavo nebo, čist vazduh!