Omiljeni novi okusi iz HELL ENERGY limitirane serije

  Omiljeni novi okusi iz HELL ENERGY limitirane serije

  Kao i svakog ljeta HELL Energy je ponovo obradovao svoje vjerne kupce.

  Stigla je limitirana serija Summer Cool koja će postati vaš omiljeni osvježavajući napitak ovog ljeta. Priuštite sebi čistu energiju u okusu jagoda-kiwi ili ananas-limeta. Energija, svježina, pun voćni okus, a sve u novim soft-touch limenkama.

  Zgrabi jedan HELL napitak iz limitirane serije i uživaj u ljetnim okusima! Tekuća energija u živahnoj tirkizno-zelenoj ili magenta-crvenoj limenci sigurno, ove sezone, neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Novi Summer Cool ananas-limeta ili jagoda-kivi okusi biti će vaši savršeni partneri u vrućim danima!

  Ovaj vatromet voćnih okusa uz raznobojan dizajn soft-touch limenki dostupan je na već poznatim prodajnim mjestima. Kao i ostali HELL napici i Summer Cool serija nudi već uobičajeni kvalitet sa 5 vrsta B vitamina i 32 mg/100 ml kofeina.

  HELL ENERGY je jedan od najbrže rastućih FMCG brendova s distribucijom u Evropi i Aziji. HELL ENERGY je osnovan u Mađarskoj 2006. godine, kao mala privatna kompanija. Za manje od četiri godine, što je apsolutni rekord, postala je tržišni lider u Mađarskoj. Zahvaljujući sjajnom konceptu i strategiji prodaje, HELL je sada dostupan u više od 50 zemalja širom svijeta i također je tržišni lider u Bugarskoj, Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj itd. Od 2017. pored napitka, HELL ENERGY proizvodi i vlastita pakovanja za napitke u najmodernijoj evropskoj tvornici za proizvodnju aluminijskih konzervi, QUALITY PACK.

  U 2018. godini, HELL ENERGY je dogovorio globalnu reklamnu kampanju sa holivudskom zvijezdom Bruce Willisom.
  Dva glavna stuba uspjeha HELL ENERGY su izuzetan kvalitet i sjajan omjer cijene i kvalitete.